Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Καλή εβδομάδα! Το χιούμορ και το γέλιο θα αποδειχθούν σήμερα τα καλύτερα εργαλεία για να ελαφρύνετε οποιαδήποτε κατάσταση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Τα θετικά συναισθήματα είναι μεταδοτικά! Ανεβάζοντας τη διάθεση κάποιου άλλου ανεβάζετε και τη δική σας!

~Σελήνη στον Τοξότη~

Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη να ξανοίγει δρόμους σε τομείς που σχετίζονται με ανώτερη γνώση, δικαιοσύνη και εξωτερικό. Η χαρά, η πρόοδος και η ευημερία θα υπερτερούν σήμερα όλων των άλλων και πολλοί θα γίνετε το όχημα που θα φέρει την ευθυμία, την επιτυχία και την ευτυχία. Το χιούμορ και το γέλιο θα αποδειχθούν τα καλύτερα εργαλεία για να ελαφρύνετε οποιαδήποτε κατάσταση.

Από αισθηματικής απόψεως, η ειλικρίνεια θα αποδειχθεί ο καλύτερος δρόμος είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Στην πρώτη περίπτωση θα συμβάλλει να έρθετε πιο κοντά στον άλλο και στη δεύτερη το να είστε ανθρώπινοι και ανοιχτοί θα κάνει πιο εύκολο τον άλλο να σας συμπαθήσει ακόμα και να σας ερωτευτεί.

~Σελήνη εξάγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Λίγο πριν τις έξι το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Άρη σε όψη εξαγώνου. Στην επιρροή αυτής της όψης το ενεργειακό σας πεδίο θα είναι υψηλό. Ευνοείται ο αθλητισμός, η διασκέδαση, το φλερτ, οι γνωριμίες, οι βόλτες και ό,τι επιφέρει αρμονία και χαρίζει ομορφιά ή προωθεί τη συντροφικότητα και τη συνεργασία.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του β' δεκαημέρου και στις πρώτες μοίρες του γ'.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα και να θυμάστε ότι τα θετικά συναισθήματα είναι μεταδοτικά! Ανεβάζοντας τη διάθεση κάποιου άλλου ανεβάζετε και τη δική σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved