Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/1;

Καλή μέρα για αποδεχτείτε τα καλά, να προχωρήσετε, να μάθετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε με ό,τι κι αν κάνετε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/1;

Η ευτυχία είναι ίση, είτε κανένας τη βρίσκει μέσα σε μια ψηλή τύχη ή μέσα σε μια ταπεινή κατάσταση.

~Σελήνη στον Τοξότη~

Ακόμα και αν εχτές είχατε φορέσει μαύρη πλερέζα σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο της αισιοδοξίας όχι μόνο θα την αφήσετε στην άκρη αλλά θα κάνετε την μέρα σας όσο καλή θέλετε. Κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας που συμβολίζει τόσο τις ευκαιρίες όσο και τον καλό άνθρωπο, αυτόν που κάνει τους άλλους να νοιάζονται και να πιστεύουν πάντα στην ύπαρξη δυνατοτήτων. Καλή μέρα για αποδεχτείτε τα καλά, να προχωρήσετε, να μάθετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε με ό,τι κι αν κάνετε!

~Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Χάνοντας το νόημα! Άλλο αισιοδοξία και άλλο έλλειψη του μέτρου και αδιαφορία για την πραγματικότητα. Αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας κατά την επίδραση αυτής της όψης γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι. Ροπή για αυταπάτες, προκαταλήψεις, αδιακρισία, λάθη όπως και τάση αποπροσανατολισμού.

~Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο~

Μετά ευκολίας! Η όψη Σελήνης – Ηλίου που λαμβάνει χώρα γύρω στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι ευνοεί επαφές με το πλατύτερο κοινό είτε πρόκειται για κάποια ομάδα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε για φίλους και γνωστούς. Από αισθηματικής πλευράς η όψη είναι ιδανική για να ανανεώσετε τη σχέση σας με μια βόλτα ή έξοδο ενώ ευνοούνται και νέες γνωριμίες.

~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Λίγο πριν ο δείκτης του ρολογιού δείξει εννιά το βράδυ η όψη Σελήνης – Ουρανού τονίζει την επιθυμία να κάνετε εκπλήξεις, να βιώσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, να συναντήσετε φίλους. Πιθανόν να βρεθείτε σε νέα μέρη, να δοκιμάσετε πιο σύγχρονη κουζίνα ή να πειραματιστείτε σε κάτι καινούργιο.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Σήμερα γιορτάζει ο Ξενοφώντας! Διακρίνετε το χέρι της τύχης και δεχτείτε το σαν μια φιλική προσφορά βοήθειας, γι' αυτό που κάνετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved