Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/1;

Σήμερα, η λήξη ενός γεγονότος θα αποτελέσει το εισιτήριο για την… αναγέννηση σας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/1;

Ο ήχος του φιλιού δεν είναι τόσο δυνατός όσο του κανονιού, αλλά η ηχώ του διαρκεί περισσότερο

~Σελήνη στον Σκορπιό~

Τέρμα για σήμερα! Έντονη θα είναι η αγωνία για να τελειώσετε κάτι σήμερα ή να φθάσετε μια κατάσταση μέχρι τέλους, καθότι η λήξη ενός γεγονότος θα αποτελεί το εισιτήριο για την... αναγέννηση σας!

~Σελήνη τετράγωνο με Ήλιο~

Μην παίρνοντας το «όχι» για απάντηση! Γύρω στις επτά και είκοσι το πρωί πολλοί θα κρατούν το δόρυ του πολεμιστή και θα αρνούνται να δεχτούν νέες καταστάσεις που αρνούνται τα θέλω και τις επιθυμίες τους.

~Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα~

Ακατανίκητη δύναμη! Μέσω χαράς και θλίψης, πόνου και ηδονής, η ψυχή φθάνει στη γνώση του εαυτού της και γύρω στις δέκα παρά τέταρτο το πρωί ενστικτωδώς θα νιώθετε ότι υπάρχει λόγος να αγωνιστείτε νιώθοντας πεπεισμένοι πως μόνο αντιμετωπίζοντας τους κάθε λογής δαίμονες καταπρόσωπο θα γίνετε πιο δυνατοί. Ευνοούνται χρηματοοικονομικές συναλλαγές και ερωτικές επαφές.

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Τα πάντα ωφελούνται από το χιούμορ! Γύρω στις έντεκα και μισή και το βράδυ υπάρχει η τάση να βγείτε, να είστε πιο κοινωνικοί κι αν και έχοντας βαθιά επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας να είστε πιο γλετζέδες. Ακόμα και σε αυτούς που θα δουν μια συγκέντρωση ως ευκαιρία για να κλάψουν απλά τη μοίρα τους το σύμπαν με το δικό του τρόπο θα στείλει το μήνυμα πως «η μόνη μέρα που πήγε χαμένη, είναι αυτή που δεν γελάσαμε».

~Ερμής τρίγωνο με Άρη~

Νέες σχέσεις ξεκινούν... επικοινωνώντας με άλλο τρόπο! Με τον Ερμή στον Υδροχόο ο νους γοητεύεται από το διαφορετικό. Συναντώντας τον Άρη σε όψη τριγώνου κάθε τι πρωτότυπο και ασυνήθιστο μπορεί να δώσει νέα πνοή σε κάτι που αγαπάτε, να γίνει αιτία να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση ή την τέχνη, να αλλάξετε το στυλ σας και να ζήσετε έναν όμορφο έρωτα!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του β' μισού του α' δεκαημέρου και του α' μισού του β' δεκαημέρου!

Σήμερα γιορτάζουν η Πολυξένη και η Ξένια! Και καθότι Παρασκευή, κάτι τελειώνει και κάτι όμορφο ξεκινά. Το όνομα αυτού; Σαββατοκύριακο! Χαρείτε το!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved