Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/1;

Σήμερα, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ευνοεί τα φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις όμορφες στιγμές με το σύντροφό μας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/1;

Αν ξέρεις να γελάς ξέρεις και να ζεις


Σελήνη στην
Παρθένο

Δίαιτα από σήμερα... Δευτέρα! Η εβδομάδα ανοίγει με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που αγαπά τη σχολαστικότητα, την υγιεινή ζωή, τη σωστή διατροφή και γενικότερα ότι βοηθά να χαίρετε άκρας υγείας. Έτσι, σήμερα μπορείτε να κάνετε ιατρικές εξετάσεις, να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας ή να ξεκινήσετε δίαιτα για να χάσετε τα κιλά που πήρατε την περίοδο των εορτών.

Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη

Διάθεση για συναναστροφές! Είκοσι λεπτά πριν τις δώδεκα το μεσημέρι το κλίμα θα είναι ευχάριστο και η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη. Ίσως, αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αγορές μιας και είναι περίοδος εκπτώσεων. Η παρουσία τόσο της Σελήνης όσο και της Αφροδίτης σε γήινα ζώδια ευνοεί αυτές να είναι χρήσιμες. Από αισθηματικής πλευράς, η όψη ευνοεί το φλερτ, νέες γνωριμίες και όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

Σελήνη εξάγωνο με Κρόνο

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Κρόνου και ευνοεί επαφές με άτομα μεγαλύτερα και ενασχολήσεις που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια. Ίσως, να οργανώσετε από βραδύς κάτι για αύριο.

Ήλιος στον Υδροχόο

STEFANIA 300

Περίοδος εκπλήξεων! Μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο, την κατοικία του πλανήτη των αλλαγών, τον Ουρανό. Πολύ πιθανόν να τολμήσετε αλλαγές, να έρθετε σε επαφή με άτομα ασυνήθιστα ή διαφορετικής κοινωνικής τάξης, κουλτούρας ή εθνικότητας. Επίσης, κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, μοναδικό ή ξεχωριστό μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα ιδιαίτερα μάλιστα αν ανήκετε στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στο β' δεκαήμερο και στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Σήμερα γιορτάζουν ο Ευθύμιος και η Ευθυμία. Να έχετε όλοι μια καταπληκτική εβδομάδα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved