Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;

Καλή εβδομάδα! Σήμερα, με τη Σελήνη στους Διδύμους, εκτός από τις εργασίες της καθημερινότητας βρείτε χρόνο για φλερτ, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/1;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε μια μέρα; Με τη Σελήνη στους Διδύμους αναρίθμητα. Η φύση του ζωδίου είναι πολυμερής και ευνοεί να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα είτε εναλλάξ είτε συγχρόνως. Το αέρινο στοιχείο των Διδύμων ευνοεί εκτός από τις τρέχουσες δουλειές της ημέρας να διαθέσετε ώρα για φλερτ, δημόσιες σχέσεις, πληροφόρηση, κουτσομπολιό και ότι άλλο συνεπάγεται... επικοινωνία!

STEFANIA 300

Έχετε μείνει στάσιμοι; Ώρα να ξεκολλήσετε! Από αισθηματικής άποψης, η Σελήνη στους Διδύμους απεχθάνεται την προσκόλληση και οτιδήποτε καταστρέφει τη φυσική άμπωτη και πλημμυρίδα της ζωής. Στον έρωτα και στις σχέσεις υπάρχει μια φυσική ροή που δεν πρέπει να σταματάτε, διαφορετικά θα βαλτώσετε, θα μπουκώσετε και θα απογοητευτείτε. Είτε διανύετε μια εργένικη περίοδο είτε βρίσκεστε σε έναν ερωτικό δεσμό βοηθείστε τα πράγματα να κυλήσουν, ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες και πείτε «ναι» σε κάθε θετική αλλαγή.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Τοξότες, Κριοί, Λέοντες που έχετε γεννηθεί το γ' δεκαήμερο. Ευνοούνται επαφές με φιλαράκια και αισθηματικές γνωριμίες με άτομα που έχουν χιούμορ ή/και ταλέντο να κάνουν «έρωτα» με το μυαλό!

Σήμερα μην ξεχάσετε πως το μήνυμα «Σ' αγαπώ», δεν είναι αυτονόητο. Χρειάζεται τόσο να λέγεται όσο και να επαναλαμβάνεται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved