Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/1;

Στον παλμό του αυριανού τετραγώνου Άρη – Δία υπάρχει η τάση να κάνετε πράγματα χωρίς να τα πολυσκεφτείτε καθότι η ορμητική ανυπομονησία αναμειγνύεται με την υπεραισιοδοξία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/1;

~Σελήνη στον Κριό~

Φιλοπόλεμη διάθεση! Με την Σελήνη στην κατοικία του Άρη, ίσως αισθάνεστε μια ένταση στην ατμόσφαιρα και κάποιους να κινούνται εχθρικά εναντίον σας ή να γίνονται πέρα του δεόντως ανταγωνιστικοί. Θόρυβος, φωνές και καυγάδες θα βγάλουν στην επιφάνεια πολεμοχαρή ένστικτα και καλό είναι μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Μια κουβέντα κατανόησης ή αποδοχής πως νιώθει ο άλλος μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό πυροσβεστήρα.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις τρεις και είκοσι το μεσημέρι θα υπάρχει διάθεση για επαφές με γυναίκες και δραστηριότητες που σχετίζονται με ομορφιά, χρήματα ή αισθηματικά θέματα. Προσοχή στις υπερβολές! Λίγο πριν τις έξι και μισή το απόγευμα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και κάποιοι θα θέλουν σωνει και καλά την πρωτιά και θα φωνάζουν και οδύρονται αν δεν την έχουν. Συνήθως σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει...

~Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη~

Χαρούμενες συναντήσεις! Η σημερινή μέρα παρουσιάζει ευκαιρίες για πάσης φύσεως κοινωνικές επαφές. Ευνοούνται μετακινήσεις με σκοπό αγορές, ευχάριστες δραστηριότητες και καλλωπισμό όπως και αισθηματικά τετ- α – τετ. Ίσως ευχαριστήσετε κάποιον, πείτε μια καλή κουβέντα, ακούσετε ένα κομπλιμέντο ή ερωτόλογα, διαβάσετε κάτι που σας αρέσει.

~Άρης τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Μαζέψτε τον! Στον παλμό του αυριανού τετραγώνου Άρη – Δία υπάρχει η τάση να κάνετε πράγματα χωρίς να τα πολυσκεφτείτε καθότι η ορμητική ανυπομονησία αναμειγνύεται με την υπεραισιοδοξία. Για να μη γίνετε ρεζίλι, προσβάλλετε κάποιον ή έρθετε σε δύσκολη θέση δράστε με προνοητικότητα και μεθοδικότητα!

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Κριούς, Τοξότες, Λέοντες και Ζυγούς, Διδύμους, Υδροχόους του γ' δεκαημέρου.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα ενθαρρύνοντας τον εαυτό σας και τους άλλους να κάνουν το καλύτερο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved