Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/1;

Το μυστικό, σήμερα, για να περάσετε όλοι καλά, είναι να είστε ανοιχτοί τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες αλλαγές ή εκπλήξεις. Επίσης, εξωτερικεύεστε την ενέργειά σας με προσοχή και χωρίς βιασύνη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/1;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν! Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δεν υπάρχει «πρέπει» και προκαθορισμένη έκβαση για τίποτα σήμερα, καθότι είναι έντονη η τάση για αιφνίδιες αλλαγές, αναποδογυρίσματα και αντικατάσταση κάθε τι παλιού με κάτι νεότερο ή πιο σύγχρονο.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό μπορείτε να συναντήσετε φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσετε νέες συνθήκες ή δυνατότητες. Γύρω στις τρεις το μεσημέρι ευνοείται να κάνετε κάτι γρήγορα, να δείξετε ενδιαφέρον για πρωτότυπα ενδιαφέροντα και να συμμετάσχετε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα ή συνάθροιση.

~Ήλιος τετράγωνο με Άρη~

Ανάβεις φωτιές και όλα τα καις! Ήδη από εχτές υπάρχει ένταση στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα και στο άψε σβήσε μπορεί να προκληθεί ένας καυγάς, ένα ατύχημα ή κάποιο πρόσωπο εξουσίας να δεχθεί επίθεση ή να συγκρουστεί. Εξωτερικεύεστε τη συσσωρευμένη ενέργειά σας με προσοχή και χωρίς βιασύνη.

~Ερμής αντίθεση με Δία~

STEFANIA 300

Ξέχασα το πιο σημαντικό! Σήμερα γύρω στις εννέα το πρωί κορυφώνεται η όψη Ερμή – Δία η οποία δημιουργεί ευχάριστη διάθεση για συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις, μηνύματα. Μόνο μειονέκτημα η αδυναμία εμβάθυνσης ή επικέντρωσης στα πρωτεύοντα στοιχεία μιας κατάστασης. Θυμηθείτε λοιπόν να αναρωτηθείτε ποια είναι η ουσία του πράγματος και να μην παραλείψετε κάτι απολύτως αναγκαίο.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες γεννημένοι αφενός στα τέλη του α' δεκαημέρου και αφετέρου στο β' δεκαήμερο.

Το κλειδί της σημερινής ημέρας για να περάσετε όλοι καλά είναι να είστε ανοιχτοί τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες αλλαγές ή εκπλήξεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved