Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

Τα τελώνια εν δράσει! Τελευταία μέρα του 2013 και με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα νωρίς τα ξημερώματα ίσως βγουν στο προσκήνιο κάποιες εχθρότητες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

~Σελήνη στον Τοξότη - Σελήνη στον Αιγόκερω~

Παραμονή Πρωτοχρονιάς! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη και η χαρά από το πρωί για τη σημερινή βραδιά θα είναι διάχυτη. Η κίνηση σε πολυκαταστήματα όπως και στους δρόμους θα είναι αυξημένη. Αρκετά παιδιά θα βγουν να πουν τα κάλαντα ενώ το παραδοσιακό έθιμο να παίζονται χαρτιά το βράδυ της πρωτοχρονιάς ίσως φέτος να ξεκινήσει από αργά το απόγευμα. Μετά τις οχτώ το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω το ζώδιο που συμβολίζει το χρόνο και κυβερνάται από τον Κρόνο. Μάλιστα το κόψιμο τη βασιλόπιτας είναι ένα από τα ελάχιστα έθιμα που διατηρούνται από τα «Κρόνια». Πολύ πιθανόν το κομμάτι με το φλουρί να πέσει στον πιο μεγάλο της παρέας!

~Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα~

Τα τελώνια εν δράσει! Τελευταία μέρα του 2013 και με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα νωρίς τα ξημερώματα ίσως βγουν στο προσκήνιο κάποιες εχθρότητες ή εμπάθειες ενώ πιθανόν κάποιοι να τυφλωθούν από ζήλια και εκδίκηση. Δώστε κουράγιο σε όσους το χρειάζονται και χρησιμοποιείστε τη μεταμορφωτική δύναμη της αγάπης.

~Ερμής σύνοδο με Πλούτωνα & τετράγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Με πιέζει ο χρόνος! Το μεσημέρι ο Ερμής συναντά τόσο τον Πλούτωνα όσο και τον Άρη και είναι πιθανές εντάσεις και λεκτικές έριδες. Τόσο η κυκλοφορική συμφόρηση όσο και το αδιαχώρητο στα μαγαζιά μπορεί να είναι αίτια για να εκνευριστείτε. Αποφύγετε να πάτε για ψώνια μεταξύ 13:30 ως 17:00 γιατί θα είναι ώρες αιχμής.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου ως τις οχτώ το βράδυ. Έπειτα η τύχη χαμογελά στους Αιγόκερους, Ταύρους, Παρθένους και Καρκίνους, Ιχθύες, Σκορπιούς των πρώτων ημερών.

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά. Καλή Χρόνια να έχετε με υγεία, ευτυχία και ευημερία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved