Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

Το απόγευμα που η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση θα είναι χαρούμενη και θα υπάρχει μεγάλη γενναιοδωρία: Δώρα, λόγια, μερίδες, βόλτες, όλα... θα είναι μεγάλα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/12;

~Σελήνη στο Σκορπιό και στον Τοξότη~

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό ίσως εχτές να το «κάψατε», να ξενυχτήσατε και να πήρατε βαθιά ευχαρίστηση. Σήμερα ίσως θέλετε να κάνετε μια μεταστροφή στα ενδιαφέροντα σας και πιθανόν να δείξετε εμμονή για κάτι.

Γύρω στις επτά και μισή το απόγευμα μπορεί να τραγουδάτε «ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη» καθότι με τη Σελήνη στο πιο εύθυμο ζώδιο του ζωδιακού, η διάθεση θα είναι χαρούμενη και θα υπάρχει μεγάλη γενναιοδωρία. Δώρα, λόγια, μερίδες, βόλτες, όλα... θα είναι μεγάλα. Πιθανόν να γίνεται το αδιαχώρητο σε πλατείες και τεράστιους χώρους με εορταστικές εκδηλώσεις.

~Ήλιος σύνοδο με Ερμή~

Ω! Έλατο! Το ζώδιο του Αιγόκερου συνδέεται με το κρύο, τα χιόνια και τα βουνά. Ως εκ με τον Ήλιο σήμερα σε σύνοδο με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή στην κατοικία του Κρόνου ευνοούνται ταξίδια και εκδρομές σε χιονοδρομικά ή ορεινά μέρη, μεγάλης διάρκειας επαφές και συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερα.

~Ερμής τετράγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Μπλάκ – άουτ! Με τον Ερμή και τον Ουρανό σε δυσμενή όψη σήμερα είναι πιθανόν ραντεβού, μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές και μηχανές να «βραχυκυκλώσουν». Πολύ πιθανόν ξαφνικά νέα ή έκτακτα δελτία καιρού να μεταβάλλουν το πρόγραμμα σας ή να εμποδίσουν κάποιες επαφές.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες του γ' δεκαημέρου ως αργά το απόγευμα. Από κει και μετά η τύχη χτυπά την πόρτα στους Τοξότες, Λέοντες και Κριούς των πρώτων ημερών.

Το σύνθημα σήμερα είναι «η διασκέδαση είναι για όλους»! Εσείς δεν έχετε παρά να φροντίσετε να είναι μοναδικά υπέροχη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved