Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/12;

Παρασκευή σήμερα και με τη Σελήνη στο Σκορπιό, το ζώδιο του πάθους, η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/12;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Μια χαρά... Παρασκευή! Το ζώδιο του Ζυγού είναι ζώδιο θετικό και του αέρα που συμβολίζει τη νόηση πράγμα που σημαίνει ότι η μέρα για πολλούς ξεκινά με ωραίες σκέψεις. Χαρήκατε δύο μέρες αργίας και γιορτής και ακολουθεί Σαββατοκύριακο. Αυτό αρκεί για θετική διάθεση και για να κάνετε όμορφα σχέδια. Ίσως ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου, ενώ για ένα αισθηματικό ή αισθητικό ζήτημα ίσως αφιερώσετε αρκετό χρόνο μέχρι να αποφασίσετε τι να κάνετε.

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τι έχω να λαμβάνω και τι να δίνω! Ο χρόνος οσονούπω τελειώνει και με αυτόν πιθανόν να σας τελειώνουν και τα χρήματα. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό από το μεσημέρι ίσως «τραβήξετε» χρήματα που έχετε στην άκρη, μεριμνήσετε για κάποιο επίδομα, πάρετε μπόνους ή κάποιο χρηματικό δωρό, ζητήσετε κάποια δανεικά πίσω αλλά και ίσως πληρώσετε κάποιο φόρο ή τέλη, δόση δανείου ή άλλη χρηματοπιστωτική υποχρέωση.

STEFANIA 300

«Καυτή βραδιά»! Παρασκευή και με τη Σελήνη στο ζώδιο του πάθους, η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και θα έχετε την ευκαιρία να την απολαύσετε... ως το μεδούλι! Το κρασί όπως και η ηδονή θα ρέεουν...

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Ζυγούς, Δίδυμους, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες των τελευταίων ημερών ως το μεσημέρι και έπειτα στους Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες και Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους των πρώτων ημερών.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα και μια άκρως ευχάριστη νύχτα, τα άστρα εξάλλου ευνοούν και τις δύο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved