Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/12;

Θετική διάθεση, χαρά, ανεμελιά και ευτυχία προοιωνίζει η σημερινή μέρα, με μόνο αγκάθι... την υπερβολή: αν σας απασχολεί η σιλουέτα σας, προσοχή στο τι θα φάτε και τι θα πιείτε...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/12;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Τι θα κάνουμε σήμερα; Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων σήμερα και με τη Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Ζυγού που συμβολίζει τις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, μόνοι αποκλείεται να μείνετε. Θα έχετε διάθεση να συναντήσετε κόσμο, να χαρείτε χρόνο με το σύντροφο σας, να είστε ανοιχτοί σε αισθηματικές γνωριμίες και γενικότερα να πείτε «ναι» σε οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη σημερινή μέρα πιο όμορφη.

~Σελήνη τετράγωνο με Δία~

Διασκεδάσαμε, φάγαμε, ήπιαμε... και με το παραπάνω! Η μόνη όψη που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα, με εξαίρεση αυτές που συμβαίνουν τα ξημερώματα, είναι το τετράγωνο Δία στις τέσσερις το μεσημέρι. Θετική διάθεση, χαρά, ανεμελιά και ευτυχία προοιωνίζει αυτή η όψη με μόνο αγκάθι... την υπερβολή. Ίσως, σήμερα φάτε και πιείτε ότι δεν έχετε φάει εδώ και ένα χρόνο. Μια φορά στο τόσο να το ρίξετε έξω δεν έγινε τίποτα αρκεί να μην σας απασχολεί η σιλουέτα σας. Σε αυτή την περίπτωση προσέχετε για να μη φτάσει Πάσχα για να χάσετε τα κιλά που θα πάρετε σήμερα.

~Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Νότες ευτυχίας! Η ευμενής όψη Ερμή – Ποσειδώνα δείχνει ότι και σήμερα το εορταστικό πνεύμα θα είναι διάχυτο και θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε επαφές, να χαρείτε όμορφες συνομιλίες, να κάνετε ευχάριστες βόλτες, να πείτε «ευχαριστώ» και πιθανόν να κάνετε επισκέψεις σε κάποιο ίδρυμα, νοσοκομείο, γεροκομείο ή ξενοδοχείο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του β' δεκαημέρου. Ευνοείται να ασχοληθείτε με θέματα διακόσμησης, στυλ και ομορφιάς, να έχετε ένα ρομαντικό τετ - α- τετ, να πάτε σε κάποιο χορό.

Σήμερα είναι αργία και σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και που ίσως τις άλλες μέρες δεν μπορείτε. Αξιοποιήστε την!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved