Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

Σήμερα, με τη Σελήνη στη μεθοδική και οργανωτική Παρθένο, για να εξασφαλίσετε την επιτυχία, θυμηθείτε ότι τίποτα δεν θέλει άγχος και κόπο, αλλά ακρίβεια και τρόπο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/12;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Παραμονή Χριστουγέννων! Ο χορός των φαγητών, των τραπεζωμάτων, των επισκέψεων, και των Χριστουγεννιάτικων εθιμοτυπικών ξεκινά από σήμερα το βράδυ για να κορυφωθεί αύριο ανήμερα Χριστουγέννων. Με τη Σελήνη στη μεθοδική και οργανωτική Παρθένο θα εξασφαλίσετε την ομαλή και αποτελεσματική εξέλιξη κάθε διαδικασίας, αρκεί να θυμάστε ότι τίποτα σήμερα δεν θέλει άγχος και κόπο. Θέλει ακρίβεια και τρόπο.

~Ερμής στον Αιγόκερω~

STEFANIA 300

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν! Από σήμερα και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας, της μάθησης και των μετακινήσεων θα βρίσκεται στο σπίτι του μετρημένου και προσεκτικού Κρόνου. Ευνοείται ο σύντομος και περιεκτικός λόγος, συζητήσεις για επαγγελματικά, κυβερνητικά, κοινωνικά ζητήματα και επαφές με ηλικιωμένους, άτομα που προΐστανται ή έχουν κάποιο αξίωμα. Πιθανές δυσκολίες σε μετακινήσεις ή ταξίδια λόγω χιονιού, δυσμενών καιρικών φαινομένων και βαρυχειμωνιάς.

~Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα~

Θείο γεγονός! Το εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα δίνει ένα αλλιώτικο πνεύμα σε αυτές τις χρονιάρες ή θείες μέρες. Μπορεί να πηγάζει από τη χάρη του Θεού, της αγάπης, την ιερή αξία της συμπόνιας, της συγχώρεσης, της ελπίδας, της προσευχής και κάθε πνευματικής αναζήτησης. Ευνοούνται δραστηριότητες που προσφέρουν ψυχαγωγία, αγαλλίαση και εσωτερική χαρά.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του β' μισού του δεύτερου δεκαημέρου και του α' μισού του γ'.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη παραμονή Χριστουγέννων και να θυμάστε ότι αν και ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο χρειάζεται ακόμα πολλά να γίνουν υπάρχουν και τόσα πολλά και καλά για να είμαστε όλοι ευγνώμονες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved