Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/12;

Τα πάντα γύρω σας είναι «ντυμένα» εορταστικά και έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/12;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Ναι... έρχονται Χριστούγεννα! Με τη Σελήνη από την Παρασκευή στο ζώδιο που αγαπά τις γιορτές, τον Λέοντα, αναμφισβήτητα έχετε μπει στο εορταστικό κλίμα των ημερών και σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να πείτε «δεν κατάλαβα πως έφτασαν οι γιορτές». Τα πάντα γύρω σας είναι «ντυμένα» εορταστικά και έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Τα μαγαζιά σήμερα είναι ανοιχτά και ίσως βγείτε για να πάρετε δώρα, να κάνετε βόλτα στην πόλη βλέποντας το στολισμό, ενώ αν μείνετε σπίτι μπορεί να κοιτάτε τα λαμπιόνια στο δέντρο, να ευχαριστηθείτε ένα εορταστικό γεύμα, να βάλετε κάποιες διακοσμητικές πινελιές, να παίξετε...

Επίσης, ίσως δείτε έναν αγώνα ή ταινίες με αγαπημένους σας ηθοποιούς, σόου ή προγράμματα με καλλιτέχνες. Κύριο μέλημα σας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα είναι να εκμεταλλευτείτε μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου την ημέρα σας για να διασκεδάσετε, να λάμψετε και να χαρείτε τον έρωτα!


~Σελήνη στην Παρθένο~

STEFANIA 300

Η αξία της προσφοράς! Λίγο πριν τις εννέα και μισή η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της προσφοράς και ίσως κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στα συρτάρια σας προκειμένου να συγκεντρώσετε ρούχα που μπορείτε να δώσετε, να κάνετε μια καλή πράξη για κάποιον και γενικότερα να νιώσετε καλά προσφέροντας ή κάνοντας κάτι χρήσιμο ή ωφέλιμο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί του γ' δεκαημέρου που θα έχετε τύχη σε θέματα έρωτα και διασκέδασης και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών κατά τις βραδινές ώρες.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη Κυριακή και βλέποντας με τα μάτια ενός παιδιού να χαρείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved