Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/12;

Ερωτικά πισωγυρίσματα φέρνει η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης στον Αιγόκερω: από σήμερα και ως τις 30 Ιανουαρίου 2014 τα «φαντάσματα» του παρελθόντος ίσως κάνουν την επανεμφάνισή τους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/12;

~Ήλιος στον Αιγόκερω~

Χιόνια στο Καμπαναριό! Από σήμερα και ως τις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στην κατοικία του γέρου Κρόνου όπου επικρατεί κρύο και χειμωνιά. Ως εκ τούτου το κρύο μέρα με τη μέρα θα είναι πιο τσουχτερό, θα υπάρχει παγετός, πολλά ενδιαφέροντα θα περιοριστούν και ο κόσμος δεν θα πολύ-κυκλοφορεί. Προμηθευτείτε χειμερινά αξεσουάρ για να βγάλετε τις κρύες μέρες, προσέχετε όσοι υποφέρετε από ρευματικά, τρώτε τροφές αργής καύσης και θυμηθείτε ότι η μοναξιά είναι για το πνεύμα ό,τι η νηστεία για το σώμα, δεν πρέπει όμως να κρατάει πολύ.

~Σελήνη στον Λέοντα~

Ώρα να χαρώ τη ζωή! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Ήλιου, σήμερα η χαρά και η διασκέδαση θα έχουν εξέχουσα θέση. Ίσως, επισκεφτείτε κάποιο εορταστικό φεστιβάλ, πάτε σε κάποια λαμπερή παράσταση, εκδήλωση, πάρτι ή σε κάποιο παιχνιδοεργοστάσιο.

STEFANIA 300

Παράλληλα, υπάρχει η τάση να απολαύσετε κάθε μικρή ή μεγάλη πολυτέλεια των εορτών από το να θαυμάσετε πως φωτίζουν τα λαμπάκια ως του να χαρείτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχετε είναι η διατροφική «κραιπάλη» καθώς τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα θα είναι παντού.

~Αφροδίτη ανάδρομη~

Ερωτικά πισωγυρίσματα! Από σήμερα και ως τις 30 Ιανουαρίου 2014 η θεά του έρωτα Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη. Σε θέματα καρδιάς θα υπάρχει η τάση να ξαναδώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ενώ «φαντάσματα» του παρελθόντος ίσως κάνουν την επανεμφάνισή τους. Επιπλέον, ίσως μπει σε «πάγο» κάποια συνεργασία, ένα αισθητικό θέμα ή μια χρηματική συναλλαγή.

Το τυχερό αστέρι σήμερα πέφτει στους Λέοντες, Κριούς, Τοξότες και Υδροχόους, Καρκίνους, Δίδυμους του β' δεκαημέρου. Οπτικές εκρήξεις, παιχνίδια πάσης φύσεως θα είναι στα φόρτε τους ενώ η τύχη, η χαρά και ο έρωτας θα φωταγωγήσουν την ημέρα σας.

Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο και το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίζει τις καρδιές σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved