Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/12;

Σήμερα σας αρέσει να κάνετε πράγματα που χαίρεστε να επεναλαμβάνετε, ξανά και ξανά - φυσικά, ο έρωτας έχει περίοπτη θέση!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/12;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Σε επανάληψη! Κάθε Παρασκευή ή κάθε τέτοια εποχή, μπορεί να κάνετε κάτι που κάθε φορά σας προσφέρει την ίδια χαρά και συναισθηματικά σας γεμίζει. Σήμερα που η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη που αγαπά ότι έχει «προηγούμενο» μπορείτε να αρχίσετε τη μέρα σας με οτιδήποτε σχετίζεται με το χθες, το παρελθόν και γενικότερα με οτιδήποτε σας αρέσει να επαναλαμβάνετε.

~Σελήνη στον Λέοντα~

Εν όψει των εορτών! Το εορταστικό πνεύμα από σήμερα που η Σελήνη εισέρχεται στο Λέοντα θα είναι διάχυτο στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρά και θα υπάρχει η τάση να κάνετε κάτι που θα σχετίζεται με τα Χριστούγεννα.

STEFANIA 300

Πιθανόν να πάτε σε κάποια σχετική εορτή, να στολίσετε, να αγοράσετε κάτι είτε για να λάμπετε τη βραδιά του ρεβεγιόν, ή που θα διακρίνεται για το μέγεθος, τη λαμπρότητα ή την επιβλητικότητά του. Συγχρόνως, ο έρωτας θα έχει σήμερα περίοπτη θέση ενώ πολύ πιθανόν να σας κεντρίσουν θέματα που σχετίζονται με celebrities.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα κατά τις πολύ πρωινές ώρες, και Λέοντες, Τοξότες, Κριοί του α’ δεκαημέρου που μπορεί να κάνετε κάτι με αρκετές τυμπανοκρουσίες, να έχετε εύνοια σε ένα θέμα καρδιάς και βέβαια να εντυπωσιάσετε.

Να έχετε μια όμορφη και φωτεινή ημέρα και η πιο λαμπρή σας ευχή να βγει αληθινή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved