Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/12;

Ιδανική μέρα για να αναλάβετε ρόλο... σεφ, ενώ ευνοούνται ραντεβού με πρώην συντρόφους αλλά και άτομα από τα παλιά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/12;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Μμμ... μούρλια! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, πέρα από το να ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας, να μεριμνήσετε για θέματα ακίνητης περιουσίας και να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας, η μέρα είναι ιδανική για να αναλάβετε ρόλο σεφ. Σαφώς και μπορεί να αγοράσετε δίπλες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες από το φούρνο ή το ζαχαροπλαστείο όμως αν τα φτιάξετε σήμερα εσείς, πέρα από το ότι θα μυρίσει το σπίτι, θα έχετε την ευκαιρία να «κεντήσετε».

Λόγω ότι το ζώδιο του Καρκίνου είναι υδάτινο, σχετίζεται με πάσης φύσεως ρευστά ή υγρά υλικά, την υγρασία παρασκευασμάτων ή της ατμόσφαιρας, τη θάλασσα και τους λιμένες. Έτσι σήμερα μπορείτε να σιροπιάσετε τα μελομακάρονα σας, να φτιάξετε μια σούπα, να χρησιμοποιήσετε ή να αγοράσετε κάτι που σχετίζεται με τη βροχή, να μάθετε για τον απόπλου πλοίων ή να σαλπάρετε προς κάποιο νησί.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί η σύνοδος Σελήνης – Δία είναι ευνοϊκή για να ανοίξετε την πόρτα σε μια πρωινή επίσκεψη, όμορφη μελωδία, ευχάριστη ή συναισθηματική εμπειρία αλλά και σε μια καλή διαχρονική «αδυναμία» σας.

STEFANIA 300

Λίγο πριν τις έντεκα το πρωί η Σελήνη συναντά σε όψη τριγώνου τον Κρόνου και μπορείτε να ξαναδείτε ένα συναισθηματικό ζήτημα, να διευθετήσετε ένα οικογενειακό θέμα ή να προγραμματίσετε κάτι που αφορά το σπίτι ή ακόμα και το γιορτινό τραπέζι.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του β' δεκαημέρου και στο α' μισό του γ. Ίσως, μάθετε για την καταγωγή κάποιου ή την προέλευση ενός προϊόντος ενώ ευνοούνται ραντεβού με πρώην και άτομα από τα παλιά.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα και να την απολαύσετε μέχρι την τελευταία της στιγμή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved