Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/12;

Σελήνη στον Καρκίνο και η αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή που φέρνει την οικογένεια πιο κοντά έχει αρχίσει: Σε μια εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/12;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Χριστούγεννα έρχονται πάλι! Η αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή που φέρνει την οικογένεια πιο κοντά έχει αρχίσει. Σε μια εβδομάδα ακριβώς έχουμε Χριστούγεννα! Ίσως το άκουσμα των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και οι μυρωδιές των ημερών να σας κάνουν να αναπολείτε πίσω στο χρόνο, να αισθάνεστε τη ζεστασιά και την αγάπη που επικρατεί με τη συγκέντρωση της οικογένειας γύρω από το γιορτινό τραπέζι ή να νιώθετε ότι αυτές τις μέρες έρχεστε πιο κοντά στις ρίζες και την ιστορία σας.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα, είτε είστε παντρεμένοι ή ανύπαντροι, η προσοχή σας θα εστιαστεί στην οικογένεια, τους γονείς, τις γιαγιάδες, τους παππούδες και τους λοιπούς συγγενείς. Υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, να φτιάξετε εορταστικά γλυκά και εδέσματα, να χρησιμοποιήσετε πράγματα παλιά ή περσινά και να δημιουργήσετε ένα κλίμα θαλπωρής και αλλοτινής χαράς.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις μία και μισή το μεσημέρι που η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Ουρανό εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί εκνευρισμός ή αναστάτωση ενώ το απόγευμα με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως υπάρχει μια πίεση προκειμένου κάποια πράγματα να γίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

STEFANIA 300

Μην προσκολληθείτε σε αυτά και συνεχίστε τη μέρα σας…

Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου. Η τύχη σας χαμογελά σε συναισθηματικά ζητήματα και σε επαφές με γυναίκες, παιδιά και πρόσωπα από τα παλιά.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και αναπολώντας τις καλές παλιές εποχές δείτε ότι η αξία της αγάπης είναι αναλλοίωτη στο χρόνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved