Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

H Σελήνη στον Καρκίνο αγαπά το παρελθόν – πιθανόν να θυμηθείτε πως περνάγατε τις γιορτές όταν ήσασταν παιδιά, ή να έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε μια αίσθηση που θα θυμίζει τα παλιά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/12;

~Πανσέληνος στους Διδύμους~

Πολλές επιλογές! Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο διπλό ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας ότι σε τομείς που σχετίζονται με μάθηση, πληροφόρηση, επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις (και όχι μόνο) οι δυνατότητες θα είναι πολλές και σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν αναρίθμητες. Το ζητούμενο ωστόσο θα είναι να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε και να δείτε πoιο από τα πιθανά ενδεχόμενα μιας κατάστασης ή επιλογής μπορεί να έχει την πιο θετική έκβαση, χωρίς να χάσετε την ουσία ή να προβείτε σε επιπόλαιες ενέργειες.

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Όπως τότε! Από το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου που αγαπά το παρελθόν. Έτσι πολύ πιθανόν να θυμηθείτε πως περνάγατε τις γιορτές όταν ήσασταν παιδιά, τα έθιμα και τις παραδόσεις που τηρούσε η οικογένεια σας και γενικότερα να έχετε την επιθυμία να δημιουργήσετε ένα κλίμα ή μια αίσθηση που θα θυμίζει τα παλιά.

~Ουρανός ορθόδρομος~

Εξελικτικοί ρυθμοί! Αλλαγές που από το καλοκαίρι θέλατε να πραγματοποιήσετε αλλά για κάποιους λόγους αναβλήθηκαν, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης με τον Ουρανό από σήμερα, 17 Δεκεμβρίου, σε ορθή φορά.

STEFANIA 300

Πιθανόν να απαγκιστρωθείτε από κάποια άτομα, να δώσετε τέλος σε μια σχέση, κατάσταση ή υποχρέωση αλλά και να δοκιμάσετε νέες σύγχρονες μεθόδους ή λύσεις για να κινηθείτε σε κάποιο τομέα της ζωή σας.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί του γ’ δεκαημέρου. Θετική μέρα για να κάνετε γνωριμίες, να μάθετε κάτι, να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με τον γραπτό ή προφορικό λόγο και να απολαύσετε επαφές με άτομα που νοητικά σας εξιτάρουν.



Να έχετε όλοι μια εξαιρετική μέρα χωρίς να αφήνετε άσχημες σκέψεις να παρεισφρέουν στο νου σας και να σας αποπροσανατολίζουν από το στόχο σας - γιατί εξάλλου αν δεν κοιτάτε εκεί που θέλετε να πάτε, θα πάτε εκεί που κοιτάτε!




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved