Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/12;

Προσοχή σήμερα στις επιπολαιότητες, τις ασυνεννοησίες και τις πολλές κουβέντες, γιατί αντί για διασκέδαση μπορεί να βρεθείτε να καυγαδίζετε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/12;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Καλή εβδομάδα, με πληθώρα ενασχολήσεων! Με τη Σελήνη από εχθές στο ζώδιο των Διδύμων κυκλοφορήσατε, βγήκατε, ήρθατε σε επαφή με τους άλλους, μπήκατε στο κλίμα των ημερών και σήμερα το μεν μυαλό σας κατακλύζετε από σκέψεις, ιδέες και προτάσεις η δε ημέρα σας από ένα πλήθος δραστηριοτήτων. Και καθώς κάθε πράγμα θέλει τον τρόπο του, ευνοείται να διαλέξετε τον πιο έξυπνο, ευέλικτο, αστείο, σύντομο ή ακόμα και άτακτο... ιδιαίτερα μάλιστα αν πρόκειται για μια χάρη, εξυπηρέτηση, διαδρομή ή επαφή.

~Σελήνη αντίθεση με Ερμή~

Με τη Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Ερμή, γύρω στις οχτώ και τέταρτο το βράδυ υπάρχει η τάση να βγείτε έξω (μπαράκια, κλαμπάκια, café, θέατρο, σινεμά κ.λπ.) είτε γιατί βαριέστε, είτε γιατί θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες για γνωριμίες, ή γιατί απλά έχετε διάθεση για παρέα και επικοινωνία.

STEFANIA 300

Προσοχή στις χαζομάρες, τις αταξίες, τις επιπολαιότητες, τις ασυνεννοησίες και τις πολλές κουβέντες, γιατί η μια κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και αντί να διασκεδάζετε να καυγαδίζετε.

Τη μεγαλύτερη εύνοια θα έχετε οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου. Καλή μέρα για να στείλετε μια κάρτα, να γράψετε ένα γράμμα, να βγάλετε ένα εισιτήριο, να μάθετε για κάποιο δρομολόγιο, να πάρετε πληροφορίες, να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών ή ενδιαφερόντων σας.

Να έχετε όλοι μια όμορφη εβδομάδα αφήνοντας χώρο στην καρδιά και το μυαλό για όμορφα συναισθήματα και θετικές σκέψεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved