Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/12;

Σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα προτιμήσετε άνεση, ηρεμία ενώ θα δώσετε έμφαση στην ευχαρίστηση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/12;

~Σελήνη στον Ταύρο και οι όψεις της~

Δεν έχω διάθεση να τρέχω δεξιά και αριστερά! Σάββατο σήμερα και με τη Σελήνη στο ζώδιο του αμετακίνητου Ταύρου οι ρυθμοί γίνονται αργοί.
Με τη Σελήνη σε ευμενή όψη με τον Δία κοντά στις 10 το πρωί υπάρχει μεγάλη επιθυμία για να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη μέρα. Όπως όμως δείχνει η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο, περίπου μισή ώρα μετά, δεν υπάρχει διάθεση για πολλά σούρτα – φέρτα και ασχολίες που απαιτούν να περιφέρεστε από δω και από εκεί. Θα προτιμήσετε πράγματα που δεν θα χαλούν τη βολή σας, θα προσφέρουν άνεση, θα σας ηρεμούν και θα δίνουν έμφαση στην ευχαρίστηση.

Εκλεκτό...! Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της λαχτάρας και της ηδονής χωρίς όμως να επιθυμεί ό,τι και ό,τι. Επιδιώκει το όμορφο, το καλόγουστο, το ωραίο και το εκλεκτό.

STEFANIA 300

Έτσι σήμερα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας θα διαλέξετε επιλεγμένα προϊόντα, εδέσματα ή ποτά, καλής ποιότητας ρούχα, πράγματα και χώρους και θα χαρείτε την όμορφη παρέα και το έμπρακτο ενδιαφέρον των εκλεκτών της καρδιά σας.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου. Υπάρχει η τάση να εκτιμήσετε ή να λάβετε υπόψη σας το budget σας πριν κάνετε κάποια αγορά, να δώσετε έμφαση στην συναισθηματική αξία κάποιων πραγμάτων, να μετρήσετε μια καλή κίνηση αλλά και να αξιοποιήσετε κάθε δυνατότητα που έχετε για να περάσετε καλά.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο, χαρούμενο και άκρως... απολαυστικό Σάββατο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved