Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/12;

Σήμερα θα νιώθετε την αδρεναλίνη να κυλά στο αίμα σας και θα έχετε τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μια πρώτη κίνηση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/12;

~Σελήνη στον Κριό~

Ορεξάτοι! Με τη Σελήνη στο ζώδιο που κυβερνά ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, σήμερα θα νιώθετε την αδρεναλίνη να κυλά στο αίμα σας και θα έχετε τη διάθεση να ξεκινήσετε κάτι, να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε μια πρώτη κίνηση.

Ανεβάζοντας τη θερμοκρασία! Η ζέστη και η φωτιά εκπροσωπούνται από το ζώδιο του Κριού και σήμερα ίσως βάλετε φωτιά, χρησιμοποιήσετε βραστό νερό, αγοράσετε μια σόμπα ή άλλο θερμαντικό σώμα, προσάναμμα για το τζάκι, χρησιμοποιήσετε μια θερμοφόρα ή θερμαινόμενη κουβέρτα, έναν αναπτήρα ή ένα φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής.

Αγαπώ ...το κόκκινο! Το αγαπημένο χρώμα του Κριού είναι το κόκκινο και έτσι σήμερα θα κυριαρχεί από το ντύσιμο και τη διακόσμηση μέχρι το φαγητό και τα ποτά σας. Κόκκινο είναι και το αλεξανδρινό, το πανέμορφο λουλούδι που ενόψει Χριστουγέννων θα κλέψει τις εντυπώσεις.

~Δίας τρίγωνο με Κρόνο~

Σε βάθος χρόνου! Μια από τις πιο σημαντικές όψεις του μήνα είναι αυτή μεταξύ Δία – Κρόνου που πραγματοποιείται αύριο.

STEFANIA 300

Πρόκειται για μια όψη που έχει ξανά λάβει χώρα το καλοκαίρι και περίπου είκοσι μέρες πριν ο χρόνος κλείσει σας βοηθά να κατανοήσετε τι συμβαίνει στην κοινωνία που ζείτε και να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους προκειμένου μακροπρόθεσμα να πετύχετε επαγγελματική ή κοινωνική αναγνώριση. Ευνοούνται διεκπεραιώσεις με το δημόσιο και σε σχέση με το νόμο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του γ' δεκαημέρου. Η μέρα είναι θετική για χαράξετε μια νέα πορεία, να ηγηθείτε μιας προσπάθειας, να αγωνιστείτε και ερωτικά να φανείτε μάχιμοι.

Χρόνια Πολλά στους Σπύρους και τις Σπυριδούλες! Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα, γεμάτη από δραστηριότητες που θα σας εμπνέουν ενθουσιασμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved