Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως νιώσετε πίεση ή άγχος, ενώ θα υπάρχει η τάση να κρύψετε κάτι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

.Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/12;

~Σελήνη στον Κριό~

Πάμε..ξεκινάμε! Με τη Σελήνη στον Κριό η ταχύτητα και προπαντός η αμεσότητα θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας. Λόγω της εκρηκτικής ενέργειας και της φούριας που θα υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η μέρα δεν προσφέρεται για να ολοκληρώσετε κάτι. Αντίθετα ευνοείται να ξεκινήσετε κάτι, να γίνει ένα πρώτο βήμα, να δουλέψετε ή να φτιάξετε το αρχικό μέρος μιας εργασίας, να κάνετε μια προαναγγελία και γενικότερα μια νέα αρχή.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά τον Ερμή σε όψη τριγώνου ευνοώντας πρωινές μετακινήσεις, νέες συζητήσεις, προκαταρκτικές ενέργειες, προσχέδια και δημόσιες σχέσεις, επαφές με νέα πρόσωπα, όπως και να κλείσετε εισιτήρια, να στείλετε ένα μήνυμα ή να ενημερωθείτε για κάτι.

STEFANIA 300

Περίπου στις δέκα και είκοσι το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ίσως νιώσετε ντροπή, πίεση ή άγχος ενώ θα υπάρχει η τάση να κρύψετε κάτι αλλά και να παλέψετε με όλη σας τη δύναμη.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι του β' δεκαημέρου. Ίσως, κάνετε μια νέα αρχή ή δώσετε τη μάχη σας για κάτι ή κάποιον.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε: τα τρία Τ της επιτυχίας είναι Ταλέντο, Τύχη, Τόλμη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved