Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/12;

Μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που κορυφώνεται αύριο και ευνοεί διανοητικές εργασίες, επαφές με φίλους και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/12;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Συννεφιά και υγρασία! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύες να δείχνει την τάση να απαλλαγείτε από έγνοιες ή σκοτούρες και να αναζητάτε ξέγνοιαστες στιγμές. Πιθανόν η διάθεσή σας να επηρεαστεί από τον καιρό, η ατμόσφαιρα να είναι υγρή, μελαγχολική και να νιώθετε ότι δεν ευνοεί για δουλειά αλλά, αντίθετα, για ασχολίες όσο γίνεται πιο αμέριμνες.

Σήμερα ίσως πείτε ή ακούσετε «πέρα βρέχει», «βρεγμένος ως το κόκαλο», «σαν τη βρεγμένη γάτα», «μούσκεμα έγινα», «όταν στεγνώσει», «πάρε την ομπρέλα σου».

~Ερμής τρίγωνο με Ουρανό~

Εκπληκτικά μηνύματα! Μια από τις πιο θετικές όψεις του μήνα είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που κορυφώνεται αύριο. Στην επιρροή αυτή της όψης ευνοούνται διανοητικές εργασίες, επαφές με φίλους και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα.

STEFANIA 300

Μια ξαφνική είδηση, ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα, ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια απρόβλεπτη συνάντηση μπορεί να αίτια για να πάρετε μια μεγάλη χαρά.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του β' δεκαημέρου. Ντύστε τη μέρα σας με μουσική, χαρείτε ρομαντικές στιγμές, συζητήστε για ένα θέμα προδοσίας ή απάτης, προσέχετε παρασκηνιακές ενέργειες και αποφύγετε «μπερδεμένες» καταστάσεις.

Καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία, χαρά και γεμάτη από όμορφες και ευτυχείς στιγμές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved