Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/12;

Με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, από σήμερα, θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο τόσο με εχθρούς όσο και φίλους. Να περιμένετε διαμάχες, δίκες ή και χωρισμούς

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/12;

~Σελήνη στονΥδροχόο~

Αντισυμβατικά! Με τη Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο υπάρχει η τάση να κάνετε πράγματα κάπως διαφορετικά από όσα συνήθως κάνετε κάθε Σάββατο. Η κοινωνική ζωή θα είναι στα φόρτε της και πιθανόν να συναντήσετε κάποιο φίλο ή γνωστό, να πάτε σε κάποιο πάρτι, να συμμετέχετε σε μια συνάθροιση ή μάζωξη ενώ οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με τεχνολογία, τηλεόραση ή κομπιούτερ ίσως σας τραβήξει την προσοχή.

~Άρης στο Ζυγό~

Ενώπιος ενώπιω ! Με τον Άρη (από σήμερα και ως τις 26 Ιουλίου 2014) στο ζώδιο του Ζυγού, θα υπάρχουν διαμάχες σε συνεργασίες, νομικές συγκρούσεις και δίκες, ενώ πιθανόν σε έναν γάμο ή μια σχέση να ραγίσει το γυαλί. Θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο τόσο με εχθρούς όσο και φίλους.

STEFANIA 300

Αν καταφέρετε να λειτουργήσετε μέσα σε ένα πλαίσιο αμοιβαιότητας και αλληλοσεβασμού, τότε η επιρροή του Άρη θα είναι θετική και ίσως συνάψετε μια αρμονική σχέση, συνεργασία ή συμμαχία.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του δεύτερου μισού του β' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του γ' δεκαημέρου. Βρεθείτε με ένα φίλο, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, δημιουργήσετε μια σχέση έξω από τυπικότητες και συμβατικότητες.

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved