Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/12;

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρχει κλίμα σύγχυσης και σε πολλές επικοινωνίες θα υπάρχει ψέμα, υποκρισία και ασάφεια.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/12;

~Σελήνη στον Αιγόκερω – Σελήνη στον Υδροχόο~

Αποδέσμευση από ευθύνες! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να ευνοεί τις πρωινές ώρες να κάνετε κάτι που έχετε προγραμματίσει. Μετά τις εννέα το πρωί, που η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (το ζώδιο που απεχθάνεται να είστε με το ρολόι στο χέρι ή να προκαθορίζετε τι πως και γιατί) είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας υποχρεώνουν να λογοδοτήσετε σε κάποιον, αλλά μπορείτε να έχετε την ελευθερία σας.

Ευνοούνται ζητήματα που σχετίζονται με το Internet, την τεχνολογία, τον ηλεκτρισμό, το διάστημα όπως και ενδιαφέροντα που σχετίζονται συλλόγους, σωματεία και εταιρείες.

~Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα~

«Αλαλούμ»! Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρχει κλίμα σύγχυσης και σε πολλές επικοινωνίες θα υπάρχει ψέμα, υποκρισία και ασάφεια.

STEFANIA 300

Κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και προσέχετε σε μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές γιατί τα λάθη σήμερα θα κάνουν πάρτι.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί και Λέοντες, Τοξότες, Κριοί του α' δεκαημέρου. Η μέρα προσφέρεται για να αλλάξετε ή να αποκαλύψετε κάτι, να φορέσετε κάτι εκκεντρικό ή να δοκιμάσετε εξεζητημένες γεύσεις.

Να έχετε μια όμορφη και ξεχωριστή μέρα χωρίς να φοβάστε τις δυσκολίες, καθότι όποιος δεν τις γνωρίσει δεν θα μάθει τη δύναμη του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved