Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/12;

Με τον Ερμή στον Τοξότη ως τις 24 Δεκεμβρίου, υπάρχει η τάση να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να επικοινωνήσετε με άτομα από το εξωτερικό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/12;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Κρύο και χειμωνιά! Η Σελήνη διέρχεται από τον Αιγόκερω και υπάρχει η τάση να δείτε πως θα κρατήσετε ζεστό το σπίτι ή το σώμα σας, όπως και πως να προστατευθείτε από κρυολογήματα. Πιθανόν να πείτε ή να ακούσετε ένα... κρύο ανέκδοτο, να έρθετε σε επαφή με ηλικιωμένα άτομα, να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις ή να μαγειρέψετε κρέας με το κόκκαλο.

~Ερμής στον Τοξότη~

Πολλές γνώσεις και κουβέντες! Με τον Ερμή στον Τοξότη ως τις 24 Δεκεμβρίου, υπάρχει η τάση να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να φλυαρείτε, να επικοινωνήσετε με άτομα από το εξωτερικό, συγγενείς εξ αγχιστείας, κληρικούς ή νομικούς. Πιθανόν να συμμετάσχετε σε διαλέξεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες ή να σας απασχολήσουν ειδήσεις για αθλητικά θέματα ενώ πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι εκτός Ελλάδος.

~Ερμή τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου! Στην επιρροή του αυριανού τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα θα επικρατεί σύγχυση σε θέματα επικοινωνίας και είναι πιθανά μπερδέματα και λάθη.

STEFANIA 300

Πολύ πιθανόν να υπάρξουν ψεύτικες υποσχέσεις, σφάλματα σε μετακινήσεις, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του δεύτερου μισού του β' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του γ' δεκαημέρου. Η μέρα ευνοεί να προσέξετε την οδοντοστοιχία σας, να έρθετε σε επαφή με ένα μελαχρινό άτομο, να κάνετε κάτι επίσημο.

Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα και να θυμάστε ότι ζωή χωρίς σκοπό είναι καράβι χωρίς πυξίδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved