Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/12;

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ευνοεί θέματα εργασίας καθώς δείχνει έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/12;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Με σεβασμό! Λίγο πριν τις εννέα το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στην κατοικία του Κρόνου, τον πλανήτη που εκπροσωπεί τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς κύκλους και είναι πιθανόν το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε θέματα που σχετίζονται με προέδρους, ανώτερους αξιωματούχους ή την κυβέρνηση. Συνάμα υπάρχει η τάση να ασχοληθείτε με ζητήματα που τα θεωρείτε εξαιρετικά σημαντικά, όπως και να δείξετε τα συναισθήματα υπόληψης ή εκτίμησης που τρέφετε για αρχές, θεσμούς, αξίες ή πρόσωπα.

~Σελήνη εξάγωνο με Ποσειδώνα~

Αυθεντικό αποτέλεσμα! Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ευνοεί θέματα εργασίας καθώς δείχνει έμπνευση και καλλιτεχνική δημιουργία. Επαφές με άτομα ηλιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα μπορεί να γίνουν πηγή ευτυχίας, ενώ υπάρχει εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με τα μαλλιά, τα δόντια και τα νύχια.

~Σελήνη τετράγωνο με Ουρανό~

Πηγαίνοντας κόντρα! Αργά το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει ότι ίσως απορρίψετε αυτό που σας λέει κάποιος, κάνοντας το ακριβώς αντίθετο ή χρειαστεί να κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι είχατε προγραμματίσει.

STEFANIA 300

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του α' δεκαημέρου. Ευνοούνται μια καλά δομημένη και λογική επιχειρηματολογία, η αυθεντικότητα, οι διαχρονικές αξίες και πάσης φύσεως επαγγελματικά θέματα.

Να έχετε όλοι μια μοναδικά υπέροχα μέρα και να θυμάστε ότι ο σεβασμός κερδίζεται με το σπαθί της σύνεσης και της παιδείας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved