Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/11;

Στην επιρροή της αυριανής όψης Ηλίου – Ουρανού, αναπάντεχα (ευχάριστα) γεγονότα θα αλλάξουν τη ροή του προγράμματος σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/11;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Συμφωνήσαμε; Σήμερα είναι πιθανόν να ζητήσετε την έγκριση κάποιου, να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή έγγραφο συναίνεσης, να μάθετε για ένα σύμφωνο συμβίωσης ή να ζητήσετε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Θέματα που σχετίζονται με σχέσεις, συνεργασίες, πελάτες, αντίπαλους, εχθρούς ή αντίδικους θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ίσως διαβάσετε συμβουλές ομορφιάς, ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με αισθητική, περιποίηση νυχιών, δέρματος, μαλλιών, καλλωπιστική ιατρική αλλά και αισθηματικές ιστορίες, θέματα γάμου, καλλιτέχνες, διακόσμηση και μόδα.

~Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό~

Ημέρα εκπλήξεων! Στην επιρροή της αυριανής όψης Ηλίου – Ουρανού μπορείτε να συμμετάσχετε σε συλλογικές δραστηριότητες, να δείξετε ενδιαφέρον για ασυνήθιστα πράγματα ή ενδιαφέροντα, να γνωρίσετε άτομα ξεχωριστά, διαφορετικά, ενώ αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τη ροή του προγράμματος σας.

STEFANIA 300

Περισσότερο επηρεάζεστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Κριοί, Τοξότες, Λέοντες που έχετε γεννηθεί στα τέλη του β' και στο γ' δεκαήμερο. Ομορφύνετε το χώρο σας, επιλέξτε ένα ωραίο άρωμα, γράψτε ένα ρομαντικό μήνυμα, βγείτε ραντεβού.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα και να χαρείτε την κοινωνική ζωή, τον έρωτα και τις χαρές της αμοιβαιότητας και της συνεργασίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved