Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

Σήμερα στις επαφές σας υπάρχει η τάση να είστε σοβαροί και να μετράτε το κάθε τι που θα πείτε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Βελτιώσεις και διορθώσεις! Με τη Σελήνη στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου υπάρχει η τάση να προσπαθήσετε να μεταβάλετε μια κατάσταση προς το καλύτερο, να βελτιώσετε ατέλειες, να επισημάνετε λάθη και να αποκαταστήσετε βλάβες. Ευνοείται να ασχοληθείτε με την καθαριότητα, μικροπράγματα της καθημερινότητας, ζητήματα εργασίας, θέματα που αφορούν μικρά ζώα και συγχρόνως με ό,τι μπορεί να ωφελεί την ψυχική ή τη σωματική σας υγεία.

Καλή μέρα για να εστιάσετε σε πιο ισορροπημένη διατροφή, να πείτε «ναι» σε αντιοξειδωτικές τροφές, να γυμναστείτε και να κάνετε κάτι για να διώξετε το άγχος.

~Ερμής σύνοδο με Κρόνο~

Επιβολές και υποδείξεις! Σήμερα στις επαφές σας υπάρχει η τάση να είστε σοβαροί και να μετράτε το κάθε τι που θα πείτε. Ίσως συναντηθείτε ή συζητήσετε με ηλικιωμένα άτομα, διευθυντές, δημόσια πρόσωπα ή φορείς μεγάλων επιχειρήσεων και πιθανόν να σας ζητηθεί να συμμορφωθείτε με τις απόψεις τους ή κάποιους κανόνες.

STEFANIA 300

Επίκεντρο των επαφών σας θα είναι θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα αισθηματικά σας.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου. Κάνετε οικονομία, ξεκινήσετε δίαιτα, συζητήσετε για κάτι χρήσιμο, επικοινωνήστε με ένα πρόσωπο από το χώρο εργασίας.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και να θυμάστε ότι ένας νους που εστιάζει μόνο στο αρνητικό δεν μπορεί ποτέ να δημιουργήσει μια θετική ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved