Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/11;

Ο Ερμής πλησιάζει τον Κρόνο και η επικοινωνία γίνεται δύσκολη ενώ σε κάποιες περιπτώσεις περιέχει σημαντικά αιτήματα και υπαγορεύσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/11;

~Σελήνη στον Λέοντα

Καλή εβδομάδα! Με θετική διάθεση και όρεξη για δημιουργία ανοίγει η εβδομάδα. Το κλίμα συνεχίζει να είναι εορταστικό και να προσφέρεται για εξωστρεφείς δραστηριότητες. Την προσοχή σας θα κλέβει ό,τι προκαλεί εντύπωση, καλλιτεχνικά ζητήματα και αισθηματικά θέματα.

~Σελήνη στην Παρθένο~

Κάνει καλό στην τσέπη - και όχι μόνο! Γύρω στις δύο και δέκα το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της προνοητικότητας και της οικονομίας. Υπάρχει η τάση να προσπαθήσετε να επιτύχετε περιορισμό σπατάλης, όπως για παράδειγμα στη θέρμανση, το φωτισμό, τον κλιματισμό και γενικότερα όπου υπάρχει η δυνατότητα.

~Ερμής σύνοδο με Κρόνο~

Κατάθεση αιτήματος! Ο Ερμής πλησιάζει τον Κρόνο και η επικοινωνία γίνεται δύσκολη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις περιέχει σημαντικά αιτήματα και υπαγορεύσεις.

STEFANIA 300

Υπάρχει η τάση για συζητήσεις και επαφές με έφορους, τραπεζίτες, οικονομικούς διευθυντές, υπεύθυνους ασφαλιστικών ταμείων και γενικότερα με άτομα που έχουν ένα υπεύθυνο πόστο σε χρηματοπιστωτικούς τομείς.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του α’ δεκαημέρου. Κάνετε μια ιατρική εξέταση, πηγαίνετε σε μια συνέντευξη για δουλειά, καθαρίστε το σπίτι, το γραφείο, την ενέργεια σας.

Να έχετε μια καλή εβδομάδα με υγεία, αγάπη και να θυμάστε ότι είναι καλύτερα να κάνετε κάτι όσο πιο καλά μπορείτε από το να μην το κάνετε καθόλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved