Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/11;

Έλλειψη σωματικής δύναμης, εξάντληση και ατονία δείχνει η όψη Ηλίου – Ποσειδώνα, ενώ σε θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/11;

~Σελήνη στον Λέοντα

Αδράξτε τη μέρα! Με τη Σελήνη στο θετικό και χαρούμενο ζώδιο του Λέοντα σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αυξάνει τα επίπεδα της ευτυχίας, την αυτοπεποίθηση και την προσωπική αίσθηση επιτυχίας. Το κλίμα θα είναι θετικό για δημιουργία, χαρά, διασκέδαση και έρωτα.

Το χρυσαφί είναι το χρώμα που συνδέεται με το ζώδιο του Λέοντα και πολύ πιθανόν να μαγειρέψετε κάτι όπως τηγανίτες, κρέας ή ψάρι πανέ, μέλι με καρύδια, να φορέσετε κάτι γυαλιστερό ή να στολίσετε κάτι σε χρυσό ντεκόρ.

~Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου! Έλλειψη σωματικής δύναμης, εξάντληση και ατονία δείχνει η όψη Ηλίου – Ποσειδώνα, ενώ σε θέματα επαγγελματικά και αισθηματικά χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους.

STEFANIA 300

Ίσως κυριαρχεί μια αίσθηση απογοήτευσης και δυσφορίας, αλλά και μια τάση είτε να υπερεκτιμάτε ή να υποτιμάτε κάποιες καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει ένα θέμα που σχετίζεται με ένα άτομο που είναι πότης, εθισμένος, ναυτικός, κληρικός ή καλλιτέχνης.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες του β’ δεκαημέρου. Χαρείτε τον έρωτα, δείτε έναν αγώνα ή έναν διαγωνισμό, ασχοληθείτε με ένα χόμπι, κάντε μια γιορτή ή πανηγυρίστε για κάτι.

Να έχετε μια όμορφη, χαρούμενη και φωτεινή Κυριακή αδράζοντας κάθε στιγμή της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved