Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/11;

Με τον Ήλιο, από σήμερα, στον Τοξότη, ταξίδια, μετακινήσεις και συναντήσεις με καινούργιους ανθρώπους θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/11;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Συναισθηματισμός! Η παρουσία της Σελήνης στον εσωστρεφή Καρκίνο δείχνει την τάση να κρατάτε κάποια πράγματα μέσα σας και να αντιδράτε περισσότερο συναισθηματικά, παρά ψυχρά ή λογικά. Μεγάλο μέρος της προσοχής σας θα απορροφήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα.

Το ζώδιο του Καρκίνου σχετίζεται με το φαγητό ενώ η υδάτινη φύση του με οτιδήποτε βρίσκεται σε υγρή μορφή. Έτσι σήμερα ευνοείται να μαρινάρετε ή να μουλιάσετε κάτι, να φάτε κάτι ζουμερό, να φτιάξετε γιουβαρλάκια, όσπρια ή μια άλλη σούπα.

~Ήλιος στον Τοξότη~

Χαρά στο μάξιμουμ! Από σήμερα και ως τις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος θα βρίσκεται στην κατοικία του Δία και ο θερμοστάτης της αισιοδοξίας θα ανέβει σε υψηλότερους βαθμούς.

STEFANIA 300

Ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις με καινούργιους ανθρώπους θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ η πειθαρχία, η δέσμευση και η εστίαση σε κάτι συγκεκριμένο δεν θα είναι από τα πιο δυνατά σας σημεία.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του γ’ δεκαημέρου. Προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι, δείτε μια ταινία εποχής, πηγαίνετε σε μια ταβέρνα με παραδοσιακή κουζίνα ή λαϊκή μουσική, ελάτε σε επαφή με άτομα από το παρελθόν.

Να έχετε όλοι μια ευχάριστη μέρα κάνοντας πράγματα που ψυχικά σας ευχαριστούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved