Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/11;

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει ξανά ευκαιρίες για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/11;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι! Η μέρα ξεκινά βρίσκοντάς σας σε έντονη συναισθηματική διέγερση για κάτι που πιθανόν έγινε χτες (ή τις προηγούμενες μέρες) και ίσως να νιώθετε έντονα κάποιο παράπονο από τη ζωή ή ένα πρόσωπο. Έχετε το νου σας, διότι κάποιοι θα κάνουν σαν μωρό και άλλοι με γκρίνιες και κλάματά ίσως διαμαρτυρηθούν ή δοκιμάσουν να σας χειραγωγήσουν. Το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με τη μητέρα και τα γυναικεία πρόσωπα και πολύ πιθανόν να έχετε επαφές περισσότερο με θηλυκά πρόσωπα ή να μεριμνήσετε για κάτι που τα αφορά.

Ίσως χρειαστεί να ξεβουλώσετε κάτι, να αντιμετωπίσετε μια διαρροή, να περιορίσετε την υγρασία, να στεγνώσετε ή να στύψετε κάτι.

~Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα~

Αναγεννητικές σκέψεις και επαφές! Μετά από μια περίοδο παρακμής εμφανίζονται ξανά οι ευκαιρίες για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

STEFANIA 300

Ακμαίοι και ζωντανοί μπορεί να νιώσετε ξανά μετά από μια ερωτική συνάντηση, τη ρύθμιση ενός χρηματοπιστωτικού ζητήματος, τη συζήτηση για ένα συναισθηματικό ή ψυχολογικό θέμα αλλά και την ανάγνωση ενός βαθυστόχαστου βιβλίου ή αποφθέγματος.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί του β' δεκαημέρου. Καλή μέρα για να βρείτε μια συνταγή, να ασχοληθείτε με το σπίτι, να κάνετε μια επίσκεψη ή να έχετε μια βραδινή έξοδο.

Όλοι μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα αν έρθετε σε επαφή με άτομα για τα οποία νιώθετε ζεστασιά και αγάπη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved