Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/11;

Πανσέληνος, σήμερα - οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του γ' δεκαημέρου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/11;

~Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού~

Του φεγγαριού οι επιθυμίες! Το αστρολογικό σκηνικό φιλοξενεί σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του μήνα, την Πανσέληνο που συμβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου στην 25η μοίρα, στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα. Η ασφάλεια θα αναζητηθεί μέσα από την απόκτηση υλικών αγαθών και συναισθηματικών δεσμών, ενώ η λαιμαργία, η υπερβολική κτητικότατα, η απολυτότητα και φιλοχρηματία καλό είναι να αποφθεχθούν.

Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με κάτι πρακτικό, να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες, να φορέσετε ένα όμορφο κασκόλ, ένα πουλόβερ ή φόρεμα με ζιβάγκο, να βρεθείτε κοντά στη φύση, να χουζουρέψετε, να αγγίξετε ή να γευτείτε κάτι που θέλετε, να προσφέρετε ένα δώρο, να κάνετε κάτι ήρεμα ή χαμηλόφωνα.

~Ήλιος στο Σκορπιό~

Σε μυστηριώδη μονοπάτια! Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δίνει έμφαση σε οικονομικά θέματα, βαθιά συναισθήματα, σκοτεινές υποθέσεις, αινίγματα πάσης φύσεως και ανεξήγητα μυστήρια.

STEFANIA 300

Το μυστικό κλειδί σε πολλά πράγματα θα αποδειχθεί η ισχυρή σας θέληση.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του γ' δεκαημέρου. Ίσως απολαύσετε ένα αργό χορό, ένα ήρεμο πρωινό, ένα τρυφερό φιλί ή μια ρομαντική μπαλάντα ή κομεντί.

Να έχετε όλοι μια όμορφη Κυριακή προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη, βάζοντας στην άκρη τα άσχημα και δίνοντας χώρο στα ωραία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved