Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/11;

Σήμερα η μέρα προδιαθέτει για χωρισμούς, ρήξεις και αποκαλύψεις. Επίσης αποφύγετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας γιατί ίσως γίνετε αγνώριστοι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/11;

~Σελήνη στον Κριό~

Σε αναμμένα κάρβουνα! Υπό την ενέργεια του Άρη βρίσκεται τόσο το πρωινό όσο και το μεσημέρι σας και ως εκ τούτου υπάρχει η τάση να ξυπνήσετε νωρίς, να είστε βιαστικοί, να κοντραριστείτε με κάποιον, να κάνετε κάτι που δημιουργεί θόρυβο αλλά και να πράξετε κάτι σε χρόνο - ρεκόρ.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ώρα για απόλαυση! Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα τα ηνία αναλαμβάνει η Σελήνη στον Ταύρο που βρίσκεται κάτω από την εξουσία της νωχελικής και ερωτικής Αφροδίτης. Από τη μια θα υπάρχει η τάση να μείνουν κάποια πράγματα ως έχουν ή να μην αντιδράσετε στις καταστάσεις και από την άλλη να αφιερώσετε χρόνο σε οτιδήποτε σας προσφέρει χαρά και συνάμα να ευχαριστηθείτε τον έρωτα. Ευνοούνται μουσικές, καλλιτεχνικές και ρομαντικές δραστηριότητες.

~Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό~

Θα φύγω και θα φταις! Σήμερα η ζήλια ή η καταπίεση μπορεί να είναι αιτία για να δοθεί τέλος σε μια σχέση ή να προκύψει μια έντονη ρήξη.

STEFANIA 300

Μυστικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν, οικονομικές συμφωνίες ίσως σπάσουν, αποδοχές ίσως «κουρευτούν», και ρούχα ή αντικείμενα μπορεί να χαλάσουν, να σκιστούν ή να σπάσουν. Αποφύγετε, να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας γιατί ίσως γίνετε αγνώριστοι – με την αρνητική έννοια της λέξης.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τόσο Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του γ' δεκαημέρου και όσο και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών.

Να έχετε όλοι μια όμορφη και ευχάριστη μέρα απλώνοντας τη χαρά γύρω σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved