Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/11;

Σήμερα «πολεμήστε για ό,τι αγαπάτε» - όμως αποφύγετε να τραβήξετε το σχοινί σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί οι αντιδράσεις μπορεί να ακραίες ή σπασμωδικές

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/11;

~Σελήνη στον Κριό~

Αγωνίζομαι για ό,τι επιθυμώ! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Άρη, σήμερα, στο δίλημμα φυγή ή μάχη η απάντηση είναι «πολεμήστε για ό,τι αγαπάτε». Τολμήστε για να πετύχετε κάτι, διεκδικήστε, κάντε μια νέα αρχή, αλλά προσέχετε πως θα διαχειριστείτε πιθανόν θυμό ή ένταση. Επίσης, βεβαιωθείτε πως ο ενθουσιασμός δεν θα γίνει θράσος και η παρορμητικότητα δεν θα μετατραπεί σε βιαιότητα.

Ίσως ρωτήσετε σήμερα: «Να φάμε λίγο κρεατάκι;» «Πώς βγαίνουν υπολείμματα από καμένο φαγητό;», «Που είναι το κέντρο αιμοδοσίας;», «Θα δούμε το ματς;».

~Αφροδίτη σύνοδο με Πλούτωνα & τετράγωνο με Ουρανό~

Εχθρότητες και αντιπαραθέσεις! Το πλανητικό σκηνικό δονείται στην επιρροή των όψεων που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον φθοροποιό Πλούτωνα και τον 'κόντρα στα αναμενόμενα' Ουρανό.

STEFANIA 300

Αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα θα ταρακουνηθούν από υψηλά ρίχτερ επιτακτικών απαιτήσεων και σκληρών πιέσεων. Αποφύγετε να τραβήξετε το σχοινί σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί οι αντιδράσεις μπορεί να ακραίες ή σπασμωδικές.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου. Στα θετικά της ημέρας: η έντονη σεξουαλική δράση και η ενασχόληση με ό,τι απαιτεί μυϊκή δύναμη.

Να θυμάστε: Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Το να μπορείς όμως να θυμώνεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο θα είναι σήμερα το ζητούμενο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved