Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

Τύχη και αισιοδοξία φέρνει η θετική όψη Ηλίου – Δία που δημιουργεί ένα καλό κλίμα για εσωτερικές αναζητήσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Έντονη διαίσθηση! Η ψυχική ευαισθησία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και θα έχετε την τάση να είστε πιο ευαισθητοποιημένοι στα προβλήματα των άλλων, να αντιλαμβάνεστε πράγματα που για κάποιους είναι ασύλληπτα και να έλκεστε από ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την πνευματική ζωή. Ίσως όμως σε κάποιες περιπτώσεις υπάρξει κάποια υπερευαισθησία, συναισθηματική υπερκόπωση και να χρειάζεται να ξεκουραστείτε.

Ίσως χρησιμοποιήσετε σήμερα: φον ντε τεν, μια φωτογραφική μηχανή, ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι, έναν απορροφητή υγρασίας, ένα πανί για να σκουπίσετε νερά, κάτι για το φριζάρισμα των μαλλιών.

~Ήλιος τρίγωνο με Δία~

Τύχη και αισιοδοξία! Η θετική όψη Ηλίου – Δία δημιουργεί ένα καλό κλίμα για ασχολίες που σχετίζονται με θρησκευτικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα και προωθεί ζητήματα που σχετίζονται με νόμους, μεγάλους χώρους, δασκάλους και εσωτερικές αναζητήσεις.

STEFANIA 300

Ίσως, κάνετε ένα ταξίδι, δειχτείτε την εύνοια ενός προσώπου, έχετε επιτυχία σε ένα επαγγελματικό θέμα ή ρυθμίσετε ένα οικονομικό ζήτημα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου. Ίσως παίξετε κάποιο μουσικό όργανο, κάνετε ένα ποδόλουτρο, επιλέξετε το wet look, βγείτε για ένα ποτό.

Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε ότι είναι γλυκό, σε όλες τις ηλικίες, να αφήνεστε να σας οδηγεί η φαντασία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved