Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/11;

Μέρα... ποίημα η σημερινή, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων να πυροδοτεί τη φαντασία!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/11;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Αυτό που δεν φαίνεται! Με τη Σελήνη στο υπερβατικό ζώδιο των Ιχθύων υπάρχει η τάση για κάθε τι που είναι νοητό, φανταστικό ή συναισθηματικό. Η φαντασία είναι γόνιμη και συναισθήματα θρησκευτικότητας θα σας κατακλύζουν. Ευνοείται κάθε τι που σας εξυψώνει πέρα από τα καθημερινά, αξιοποιεί τα εσωτερικά σας χαρίσματα και ίσως δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από τις αισθήσεις.

Για τις βρόχινες μέρες! Η υδάτινη φύση των Ιχθύων δείχνει ότι η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε αγορές ειδών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν βρέχει όπως γαλότσες, ομπρέλες, αδιάβροχα μπουφάν, παντελόνια ή άλλα ρούχα.

~Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Ποίημα! Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορείτε να πείτε, να γράψετε ή να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικά ωραίο.

STEFANIA 300

Ίσως τραγουδήσετε, γράψετε στίχους, διαβάστε λόγια που σας εμπνέουν, ερμηνεύσετε με ευκολία κάτι πολύπλοκο, κάνετε κάποια συνάντηση για καλό σκοπό, ευχαριστήσετε κάποιον, επισκεφτείτε έναν άρρωστο ή έχετε μια όμορφη έξοδο.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του α' δεκαημέρου. Καλή μέρα για μουσικές συνθέσεις, ρίξιμο ταρό, μαγείρεμα θαλασσινών και ρομαντικά ειδύλλια.

Καλή εβδομάδα με υγεία, χαρά και ένα όμορφο όραμα να φωτίζει τη ζωή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved