Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/11;

Σήμερα o Ερμής σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και είναι πιθανόν να καταπλήξετε με το έργο, το λόγο ή τη δημιουργικότητα σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/11;

~Σελήνη στον Υδροχόο

Φιλικά και διαφορετικά! Την προτίμησή της σε κάθε τι ασυνήθιστο, νεωτεριστικό και εκκεντρικό δείχνει σήμερα η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο. Η επιθυμία για κοινωνικές επαφές και συναθροίσεις θα είναι διάχυτη και πιθανόν να συμμετάσχετε σε κάποιο πάρτι, να έρθετε σε επαφή με άτομα που αγαπούν την πρόοδο, τους αρέσουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ή έχουν πρωτότυπα ενδιαφέροντα όπως η αστρολογία, η αστρονομία, η ρομποτική ή αγαπούν τα social networks, τον κινηματογράφο ή τα gadgets.

~Άρης εξάγωνο με Κρόνο~

Στοχευμένες κινήσεις! Ο Άρης που δείχνει τη δράση είναι σε καλή όψη με τον Κρόνο που συμβολίζει τον έλεγχο, ευνοεί την επίβλεψη, την παρακολούθηση, την πιστοποίηση κάποιου έργου ή ενέργειας όπως και την καλή χρήση των ορμών. Ευνοούνται τεχνικές εργασίες, προγραμματισμένες κινήσεις και η εξάσκηση σε κάτι.

~Ερμής τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Έγραψες! Σήμερα πιθανόν να καταπλήξετε με το έργο, το λόγο ή τη δημιουργικότητα σας.

STEFANIA 300

Η όψη ευνοεί τατουάζ σε κρυφά σημεία, σχεδιασμό εσωρούχων, αινιγματικές φράσεις, ονειρικές εκδρομές, συνεδρίες ψυχοθεραπείας, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και εξαιρετικές διανοητικές συλλήψεις σε σχέση με οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου. Ευνοείται να βρεθείτε σε χώρους με πολλά άτομα, κάποιο στέκι, σωματείο ή σύλλογο.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο αξιοποιώντας στον έπακρον τις ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved