Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/11;

Από σήμερα έως τις 5/3/2014 ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου: να περιμένετε αναστολή προνομιακών ρυθμίσεων και αναθεωρήσεις σε ζητήματα που έχουν σχέση με οικήματα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/11;

~Ήλιος στον Σκορπιό - Σελήνη στον Αιγόκερω~

Στις κλειστές σας! Η παρουσία του Ήλιου στο εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού δείχνει την τάση να ακούτε περισσότερο παρά να μιλάτε, να επιδιώκετε τη σιωπή, να κλείνετε την πόρτα για να μείνετε μόνοι σας και να μιλάτε για τα προσωπικά σας μόνο με άτομα εμπιστοσύνης. Η Σελήνη διέρχεται από το λιγομίλητο, σοβαρό και εμβριθή Αιγόκερω ευνοώντας επαφές με ηλικιωμένους, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και αξιωματούχους.

~Δίας ανάδρομος~

Εις αύριον τα ωραία! Από σήμερα, 7/11/2013 και ως τις 5/3/2014 ο Δίας θα είναι ανάδρομος. Λόγω ότι βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνει αναστολή προνομιακών ρυθμίσεων, ματαίωση ευχάριστων γεγονότων και αναθεωρήσεις σε ζητήματα που έχουν σχέση με οικήματα, χώρους, μαγειρεία, μαγαζιά εστίασης, βρεφονηπιακούς σταθμούς και υδραγωγεία.

STEFANIA 300

Επίσης, πιθανόν κάποια οικογενειακή υποστήριξη ή οικονομική ενίσχυση να διακοπεί ή να παρουσιάζει καθυστερήσεις. Ευνοούνται ταξίδια σε μέρη που έχετε ξανά πάει όπως και η εκ νέου παρακολούθηση κάποιου μαθήματος ή σεμιναρίου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του δεύτερου μισού του α' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του β'.

Καλή μέρα για να σκουρύνετε τα μαλλιά σας, να περιποιηθείτε τα νύχια σας, να χρησιμοποιήσετε μαύρο μολύβι, να κάνετε smoky μακιγιάζ ή να αγοράσετε προϊόντα σύσφιξης.

Να έχετε μια μέρα υπέροχη μέρα και να θυμάστε πως η αισιοδοξία είναι επιλογή.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved