Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/11;

Σήμερα αποφύγετε να χάσετε το μέτρο, να πείτε πολλά, να πάτε με τις φόρμες στη δουλειά, να είστε ασυνεπείς σε ένα ραντεβού ή να ξεφύγετε από τη δίαιτα σας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/11;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Μάθε, διάδωσε, χαμογέλασε! Με τη Σελήνη στο ζώδιο που σχετίζεται με την ανώτερη γνώση και την ευρεία ενημέρωση, θα υπάρχει ενδιαφέρον για θέματα σχετικά με πανεπιστήμια και θέματα παιδείας, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους ξένους ή το εξωτερικό, δικαστήρια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συγχρόνως, θα υπάρχει τάση για πλάκα, χαβαλέ και γέλια.

Αποφύγετε να χάσετε το μέτρο, να πείτε πολλά, να πάτε με τις φόρμες στη δουλειά, να είστε ασυνεπείς σε ένα ραντεβού ή να ξεφύγετε από τη δίαιτα σας.

~Ήλιος σύνοδο με Κρόνο~

Δες το πιο σοβαρά! Η σύνοδος Ηλίου – Κρόνου δείχνει ότι σήμερα περισσότερο από τις άλλες μέρες χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε αποφάσεις σχετικά με οικονομικά και ερωτικά θέματα.

STEFANIA 300

Αποφύγετε να περιμένετε από τους άλλους περισσότερα από όσο μπορούν, γιατί ίσως απογοητευτείτε. Πολύ πιθανόν σε ένα σημαντικό για εσάς θέμα να βρείτε στήριξη από ένα πρόσωπο εξουσίας, ηλικιωμένο, δάσκαλο ή άτομο με ώριμη σκέψη.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Τοξότες, Κριοί, Λέοντες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου. Θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια, βόλτες και γνωριμίες με άτομα πρόσχαρα, "τροφαντά" ή από το χώρο της άθλησης.

Να έχετε όλοι μια χαρούμενη μέρα επικοινωνώντας, ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας τον κόσμο περισσότερο.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved