Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/11;

Η Αφροδίτη που συμβολίζει το χρήμα, τις σχέσεις και την ομορφιά περνάει σήμερα στον Αιγόκερω (όπου θα παραμείνει μέχρι και 5 Μαρτίου)

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/11;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Απλωτά! Με τη Σελήνη στο σπίτι του Δία, τον πλανήτη που συμβολίζει την ευρύτητα, υπάρχει η τάση να αναζητήσετε την άπλα και την άνεση στο χώρο, να βρεθείτε σε μεγάλους χώρους, δρόμους ή λεωφόρους, να έρθετε σε επαφή με άτομα που διακρίνονται για τις ευρείες αντιλήψεις τους και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα και τους ορίζοντες σας.

Ιδιαίτερη κινητικότητα θα υπάρχει σε αεροδρόμια, τελωνεία, γραφεία ταξιδιών ή μεταφορών, πρεσβείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κέντρα ξένων γλωσσών και ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

~Αφροδίτη στον Αιγόκερω~

Με κατσικίσιο πείσμα! Μεταξύ 5 Δεκεμβρίου και 5 Μαρτίου η Αφροδίτη που συμβολίζει το χρήμα, τις σχέσεις και την ομορφιά θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, την κατοικία του γέρου Κρόνου. Στον έρωτα, έλξη θα υπάρχει για άτομα μεγαλύτερα, κοινωνικά ή επαγγελματικά καταξιωμένα ενώ σε πάσης φύσεως συνεργασίες θα τίθενται ζητήματα τιμής ή αρχής. Στον οικονομικό τομέα, θα υπάρχουν περικοπές και πιο σφιχτό κουμάντο.

STEFANIA 300

Οι σκούρες αποχρώσεις θα κυριαρχούν στη μόδα και τη διακόσμηση, ενώ μεγάλη σημασία ίσως δώσετε στη φροντίδα του δέρματος.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί και Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο μισό του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β'. Πρόσφορο έδαφος θα υπάρχει για αθλητισμό, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επαφές με άτομα από το εξωτερικό και συγγενείς εξ αγχιστείας.

Να περάσετε όλοι όμορφα, να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη μέρα σας όσο πιο πολύ γίνεται!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved