Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;

Παραμονή της Ηλιακής Έκλειψης, σήμερα, και το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα δείχνει διεισδυτική σκέψη και εμβάθυνση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Θετικό πρόσημο στη χαρά! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Ζυγού, που συμβολίζει τα ευχάριστα κοινωνικά γεγονότα, τις όμορφες συναναστροφές, τους ωραίους ανθρώπους και τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Ευνοείται ό,τι σχετίζεται με μόδα, τη διακόσμηση, τη νόηση και οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή πιο πολιτισμένη και όμορφη.

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Βραδιά πάθους ή ψυχοδράματος! Γύρω στις επτά και μισή το βράδυ, παραμονή της Ηλιακής Έκλειψης, η Σελήνη εισέρχεται στο Σκορπιό και ο έρωτας, το πάθος και το δράμα μπλέκονται σε ένα ισχυρό τρίγωνο. Ευνοούνται: πικάντικες γεύσεις, μουσικές συναυλίες, σατυρικές εκπομπές και παιχνίδια μυστηρίου.

~Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα~

Βαθιά νοήματα! Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα δείχνει διεισδυτική σκέψη και εμβάθυνση. Προσφέρεται για μεταφυσικά ενδιαφέροντα, αναγνώσεις βιβλίων μυστηρίου, ψυχολογίας, κατασκοπείας και συζητήσεις για κληρονομικά.

Ευνοεί να ακούσετε ειδήσεις για εξελίξεις σε κάποια σκοτεινή υπόθεση, να κάνετε κουβέντα για κάποιο ερωτικό σκάνδαλο αλλά και να πάτε βόλτα κοντά σε έναν αρχαιολογικό χώρο, να κάνετε μια διαδρομή που χρειάζεται να πληρώσετε διόδια και επιπλέον να κάνετε μια μίνι ερωτική εκδρομή.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του γ’ δεκαημέρου. Η τύχη σας χαμογελά στο φλερτ και τον έρωτα.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σάββατο με χαμόγελο, χαρά και θετική διάθεση στο φουλ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved