Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/10;

Η Σελήνη από τον Λέοντα χρωματίζει τα γεγονότα με ομορφιά, θετική διάθεση και εξωστρέφεια, ενώ το τρίγωνό της με τον Ουρανό ευνοεί τις παρείστικες δραστηριότητες και την προώθηση πρωτότυπων ιδεών.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/10;

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Κάτι καλό και ευχάριστο! Τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη και από τα ξημερώματα τίθεται σε ισχύ η χειμερινή ώρα. Από σήμερα θα νυχτώνει μια ώρα πιο νωρίς, αλλά θα κερδίσετε μια ώρα ύπνου. Η Σελήνη βρίσκεται στο θετικό ζώδιο του Λέοντα και η μέρα χρωματίζεται από όμορφα γεγονότα, ενώ θα είναι πλούσια σε εκδηλώσεις, φεστιβάλ και καλλιτεχνικά ή αθλητικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.


~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Εγώ και οι φίλοι μου! Γύρω στις δύο και μισή η Σελήνη συναντά τον πλανήτη της ανανέωσης και της φιλίας, τον Ουρανό. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να περάσετε όμορφα με καλή παρέα, να διοργανώσετε κάτι ευχάριστο μαζί με γνωστούς και φίλους, να παίξετε ένα ομαδικό παιχνίδι ή να δημοσιοποιήσετε στα social media κάτι που σας αρέσει ή είστε υπερήφανοι για αυτό.


~Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο~

Πέρασε η ώρα! Λίγο πριν τις εννέα και μισή το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο. Ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις ή αργοπορίες σε κάποιο πάρτι ή ευτυχές γεγονός ενώ πιθανόν κάτι όμορφο, διασκεδαστικό ή αισθηματικό λόγω κάποιας υποχρέωσης να πρέπει τελειώσει πιο γρήγορα από ότι επιθυμείτε.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Λέοντες, Κριοί, Τοξότες και Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στο β' μισό του α' δεκαημέρου και στο α' μισό του πρώτου. Ό,τι συνδέεται με χόμπι, παιδιά, ψυχαγωγία όπως και με την αισθηματική ζωή μπορεί να σας ομορφύνει τη μέρα.

Να έχετε όλοι μια λαμπερή και χαρούμενη Κυριακή, γεμάτη ωραίες και ξεχωριστές στιγμές.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved