Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/10;

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα έρχεται να προσδώσει μια θεία υπόσταση στη σημερινή γιορτή, ενώ η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να παραστούμε σε χαρούμενες και εορταστικές εκδηλώσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/10;

~Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Θαυμάσια, υπέροχα, καταπληκτικά! Ανήμερα του Αγίου Δημήτριου πραγματοποιείται μια εκπληκτική όψη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, προαναγγέλλοντας ένα πολύ όμορφο Σάββατο. Ο ζωοδότης Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του πάθους, της λίμπιντο και της ριζικής μεταμόρφωσης και συναντώντας τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ονείρου, δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες για ονειροπόληση, χαλάρωση και «φευγάτες» καταστάσεις.


~Σελήνη στον Καρκίνο~

Οικογενειακά! Με τη Σελήνη στο ζώδιο του ευαίσθητου Καρκίνου δημιουργείται η επιθυμία να βρεθείτε πιο κοντά με δικούς σας ανθρώπους. Ιδιαίτερη κινητικότητα θα υπάρχει σε χώρους που σχετίζονται με φαγητό ή catering, ποτά και κρασιά αλλά και παιδιά ή γυναίκες. Το γκρι (σε όλες του τις αποχρώσεις) θα κάνει σήμερα έντονη την εμφάνισή του.


~Σελήνη στον Λέοντα
Γιορτινή διάθεση! Το πέρασμα της Σελήνης από το απόγευμα στον Λέοντα δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ευδιαθεσίας. Ευνοείται να παρευρεθείτε σε μια χαρούμενη εκδήλωση ή τελετή, γενέθλια ή γιορτή και να πανηγυρίσετε για κάτι σημαντικό. Επίσης, ανάβει πράσινο φως για τα αισθηματικά σας, για καλλιτεχνικές επαφές και λαμπερές εμφανίσεις.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι των πρώτων ημερών. Η τύχη σας χαμογελά σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Να έχετε όλοι ένα θεσπέσιο Σάββατο, κάνοντας κάτι που σας ανταμείβει με όμορφα συναισθήματα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved