Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/10;

Σήμερα, ευνοούνται επισκέψεις στο χωριό, στο πατρικό, σε μαγαζιά με παραδοσιακή κουζίνα ή εγχώρια μουσική αλλά και οι λαογραφικές εορτές και οι παιδικές παραστάσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/10;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Σαν στο σπίτι σας! Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται από το ζώδιο του Καρκίνου και υπάρχει η τάση να βρεθείτε κάπου που νιώθετε οικειότητα και θαλπωρή. Το σπίτι για πολλούς θα αποτελέσει εστία ψυχικής ανάτασης και πολύ πιθανόν να δεχτείτε επισκέψεις, να φιλοξενήσετε κάποιον, να δείτε ταινία στο home cinema ή να απολαύσετε χειροποίητο φαγητό. Ευνοούνται επισκέψεις στο χωριό, στο πατρικό, σε μαγαζιά με παραδοσιακή κουζίνα ή εγχώρια μουσική αλλά και οι λαογραφικές εορτές και οι παιδικές παραστάσεις.


~Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο~

Νωρίς το πρωί, γύρω στις οχτώ και μισή, η Σελήνη πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον Κρόνο ευνοώντας επαφές με συνταξιούχους ή υπερήλικες, πιστωτές και προμηθευτές αλλά και τον έφορο ή τον τραπεζίτη.


~Σελήνη τρίγωνο με Ερμή~

Το απόγευμα γύρω στις πέντε και τέταρτο δημιουργούνται θετικές προϋποθέσεις για μια συνέλευση στην πολυκατοικία, αλλά και οικογενειακές επαφές, ψυχαναλυτικές θεωρίες, ρυθμίσεις για βραδινές εξόδους και ραντεβού σε ερωτικές φωλιές.


~Σελήνη σύνοδο με Δία~

Η μέρα κλείνει με την ευμενή όψη Σελήνης – Δία να υπόσχεται ευτυχία και χαβαλέ στο σπίτι ή ένα οικείο μέρος. Πληθώρα απολαύσεων, μεγάλες μερίδες φαγητού και επαφές με πολύ κόσμο.


Καρκίνοι, Ιχθύες και Σκορπιοί του β' δεκαημέρου είστε οι ευνοημένοι της ημέρας. Κάτι καλό μπορεί να σας συμβεί σε σχέση με ένα μωρό ή παιδί, παππούδες και γιαγιάδες, γονείς και πρόσωπα του οικογενειακού σας κύκλου.

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο αλά ελληνικά ή παραδοσιακά, πρόσχαρα και ζεστά.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved