Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/10;

Ο Ήλιος στο Σκορπιό εντείνει τη δραστηριότητά μας σε οικονομικά και ερωτικά θέματα, ενώ η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που έχουν σχέση με το παρελθόν, το σπίτι και την οικογένεια.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/10;

~Ήλιος στο Σκορπιό~

Κάτι θα τελειώσει, κάτι θα ξεκινήσει! Από εχτές ο Ήλιος βρίσκεται στο Σκορπιό, το ζώδιο της αναγέννησης, δείχνοντας ότι ένας κύκλος θα κλείσει και ένας άλλος θα ανοίξει. Οι τομείς που επηρεάζονται περισσότεροι είναι αυτοί των χρηματοπιστωτικών υποθέσεων, των μυστικών σχέσεων και οργανώσεων, καθώς και των... βασικών ενστίκτων.


~Σελήνη στον Καρκίνο

Φτάνοντας στη ρίζα! Η διέλευση της Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου δείχνει την ανάγκη να βρεθεί η γενεσιουργός αιτία ενός πράγματος, μιας κατάστασης ή ενός φαινομένου. Σήμερα πιθανόν να ασχοληθείτε με το παρελθόν, τα παιδικά χρόνια, την πατρική οικογένεια και θέματα που σχετίζονται με τη ψυχή, την κοιλιά ή το στήθος.


~Οι όψεις της Σελήνης~

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο γύρω στις οκτώ και μισή το πρωί είναι ευνοϊκό για να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία. Το μεσημέρι, γύρω στις δώδεκα, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί να αναζητήσετε έναν θεραπευτή, να μιλήσετε για τα εσώψυχά σας ή να δημιουργήσετε κλίμα ηρεμίας στο σπίτι. Τέλος, το εξάγωνο με τον Άρη στις τρεις και μισή το μεσημέρι, δίνει πράσινο φως για να επισκευάσετε τα υδραυλικά στο σπίτι και να ασχοληθείτε με πάσης φύσεως οικιακές εργασίες. Ευνοεί επίσης να πάτε κολυμβητήριο ή να κάνετε κοιλιακούς.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι Ιχθύες, Σκορπιοί και Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι του α' δεκαημέρου. Η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει σε μια επαφή με ένα γυναικείο πρόσωπο.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα αναδεικνύοντας τη στοργική και τρυφερή σας πλευρά.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved