Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/10;

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ταύρο να δίνει έμφαση σε έρωτα και χρήμα και τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά (έως τις 11 Νοεμβρίου) να φέρνει καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/10;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Έρωτας και χρήμα! Η εβδομάδα μπαίνει με τη Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης να δίνει έμφαση σε αισθηματικές υποθέσεις και χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Ευνοούνται αγορές γεωργικών προϊόντων και γενικότερα αγαθών, ενώ πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τον αυχένα, το θυρεοειδή ή τις αμυγδαλές.

~Σελήνη στους Διδύμους~

Πολύ μπλα – μπλα! Γύρω στις επτά και τέταρτο το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και η επιθυμία για επικοινωνία γίνεται έντονη. Τηλεφωνήματα, βόλτες, έξοδοι και επαφές με γείτονες, αδέρφια και κοντινά πρόσωπα ευνοούνται ενώ δημιουργείται θετικό κλίμα για φλερτ, γνωριμίες και πάσης φύσεως ραντεβού.

~Ερμής σε ανάδρομη τροχιά~

Άλλα ντ' άλλων! Από σήμερα έχετε το νου σας γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Ως τις 11 Νοεμβρίου προσοχή θέλουν υπογραφές, αποφάσεις και συμφωνίες ενώ αν κάτι ξεχάσετε, μπερδέψετε ή παρεξηγήσετε ξέρετε ποιος θα φταίει, ο Ερμής ανάδρομος. Αναμενόμενα να θεωρήσετε προβλήματα με Η/Υ, email, μηνύματα, παραγγελίες, ραντεβού και αυτοκίνητα.

Επίσης, είναι πιθανά λάθη και παραλείψεις αλλά και αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί σε ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, υποθηκεύσεις και πλειστηριασμούς, ασφαλιστικές εισφορές και γενικότερα οικονομικά θέματα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του γ' δεκαημέρου. Η μέρα προσφέρεται για να κάνετε σε κάτι εγκατάσταση ή συντήρηση (π.χ. ενός καυστήρα ή ανελκυστήρα) όπως και για να εδραιώσετε μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη εβδομάδα ξεκινώντας τη μέρα σας με μια πρόσχαρη καλημέρα και ένα ζεστό χαμόγελο.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved