Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/10;

Προσοχή στην υγεία σας: Λοιμώξεις, μολύνσεις και αλλεργικές αντιδράσεις εγκυμονεί η όψη τετραγώνου μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/10;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ραχάτι και χαρά! Κυριακή με τη Σελήνη στον Ταύρο δεν σημαίνει μόνο να βουλιάξετε στον καναπέ σας αλλά και να πάτε για έναν καφέ σε ένα πάρκο, να φτιάξετε ένα φυσικό αρωματικό, να κάνετε μια μάσκα ομορφιάς, να ζωγραφίσετε ή να ακούσετε το αγαπημένο σας cd. Ό,τι κι αν κάνετε, η συμβουλή της ημέρας είναι να το κάνετε «παίρνοντας το χρόνο σας» γιατί μόνο έτσι θα το ευχαριστηθείτε.

Προσέχετε το λαιμό σας! Αποφύγετε τις φωνές που μπορεί να τον ερεθίσουν ή να τον «κλείσουν» και προστατεύσετε τον από το κρύο με μια μπλούζα ζιβάγκο, ένα φουλάρι, ένα κασκόλ ή ένα ρούχο με όρθιο γιακά.

~Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Μα πως αρρώστησα! Λοιμώξεις, μολύνσεις και αλλεργικές αντιδράσεις εγκυμονεί η όψη τετραγώνου μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα.

Προσοχή θέλει η χρήση φαρμάκων όπως και καθαριστικών ή απορρυπαντικών. Αποφύγετε εργασίες ή δραστηριότητες που σας «ρίχνουν» και αξιοποιείστε τη φαντασία σας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του β' δεκαημέρου. Η τύχη θα είναι μαζί σας σε αισθηματικά θέματα, ενώ χαρά μπορεί να πάρετε απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά ενός τόπου.

Να απολαύσετε την Κυριακή σας, κάνοντας κάτι που σας δίνει χαρά ή επιθυμείτε πολύ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved