Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/10;

Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον πύρινο Κριό, κάποια γεγονότα θα λειτουργήσουν ως προαναγγελία γεγονότων που θα ακολουθήσουν, ενώ πιθανόν να κριθούν αναγκαίες κάποιες έντονες προετοιμασίες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/10;

~Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό~

Σε πυρετώδεις ρυθμούς! Γύρω στις δύο και μισή τα ξημερώματα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον πύρινο Κριό και συγκεκριμένα στην 25η μοίρα. Κάποια γεγονότα θα λειτουργήσουν ως προαναγγελία γεγονότων που θα ακολουθήσουν, ενώ πιθανόν να κριθούν αναγκαίες κάποιες έντονες προετοιμασίες. Ίσως χρειάζεται να ξυπνήσετε νωρίς, να βιαστείτε να προλάβετε κάτι, ή να βρεθείτε πρώτοι σε κάποια γραμμή.

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ώρα να κάτσω να το ευχαριστηθώ! Γύρω στις δέκα και μισή το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον αργό και νωχελικό Ταύρο και δημιουργείται η επιθυμία για δραστηριότητες σε πιο ήπιους τόνους. Είναι μια καλή μέρα για να μαγειρέψετε ή να φτιάξετε κάτι δίνοντας του σχήμα (πλακέ, καρδιάς ή άλλο), να απολαύσετε γλυκές δημιουργίες, να ακούσετε μουσική, να «αράξετε» στον καναπέ σας, να ασχοληθείτε με τα φυτά σας, να χαρείτε ερωτικές στιγμές και γενικότερα να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί.

~Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας! Στην επιρροή της αυριανής (απατηλής) όψης Άρη – Ποσειδώνα, προσέχετε ιώσεις και γρίπες και αποφύγετε ενέργειες που σας καταπονούν ή μπορεί να βλάψουν την υγεία σας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του α' δεκαημέρου.

Μπορείτε να χαρείτε την άνεση της πολυθρόνας σας, να βγείτε για φαγητό, να πάτε σε μια μουσική εκδήλωση ενώ εύνοια έχετε και στον αισθηματικό τομέα.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε ένα όμορφο Σάββατο ρεμβάζοντας, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις χαρές της ζωής.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved